Sayfa 175/1005 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bist100 zirve 6436,83 olaraktan işaretledim...
    Tepe kırılmadığı sürece tepe olarak kalır.

Tebrikler cahocuum.

Tepe kaç gün dayanır bilemem ama tepe geçilmediği müddetçe seni hergün tebrik edecem
    Tepeyi bulan adam sen olabilüsün, belli mi olur.

Emeği geçenlere teşekkürler...iyi akşamlar.
    Hamdım Piştim Yandım

2. ABD ADR

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bence yarın çekişmeli bir gün olacak.

4. Benzine ve motorine 6 ile 8 TL arasında zam gelecek
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Paladan Sabah 20bin aldım...15bin TL yi öğlen verdik. .nalet....rahat durmadık...
    Abi noldu doktor işi, hayır mı sermi!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Benzine ve motorine 6 ile 8 TL arasında zam gelecek
    Doğrumu hocam bu haber
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Vergi uzmanı tahmin yapmış

>>>>>>>>>>
    https://halktv.com.tr/ekonomi/benzin...elecek-754164h
    ....

"Mevcut durumda bir litre 95 Oktan kurşunsuz benzinde 2.5265 lira olan maktu ÖTV’yi Cumhurbaşkanının 3,5647 TL’ye çıkarma yetkisi bulunmaktadır. Torba Kanunla yeni yetki alınması, 1 lira civarında bir ÖTV artışının çok üzerinde bir artış yapılmak istendiğini göstermektedir.

2023 yılı bütçesinde yer alan 510 milyarlık ÖTV hedefinin üzerine %60 ÖTV tahsilat ilavesi yapılmıştır. Bu tahsilat beş buçuk ayda yapılacağı için %60’ı en az ikiyle çarpmanız gerekir. Yani 306 milyarlık ÖTV hedefi için tüm ÖTV kalemlerinin en az 1,2 kat artırılması gerekir.

Önceki bölümlerde yer verdiğimiz ÖTV tahsilat gelişmeleri dikkate alındığında en büyük artışın akaryakıt ürünlerinde olacağı beklenmelidir.

Dolayısıyla 95 oktan kurşunsuz benzinde bugün için litre başına 2,5265 lira olan maktu ÖTV’nin yıl sonuna kadar yaklaşık 5 liralık bir artışla 7,5-8 lira seviyesine çıkması söz konusu olacaktır.

Artan bu tutar üzerinden %20 oranında KDV alınacağını da düşündüğünüzde maktu ÖTV artışının pompa fiyatına yansıması 6-8 lira seviyesinde olacaktır."

8. Sigaralara zam gelmiş. Genelde 1 dolar - 2 dolar arasında oluyor fiyatlar. 52 TL'ye kadar çıkabilir.

Sayfa 175/1005 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •