Originally Posted by *Bozkurt Sindoma abi desteğin için teşekkürler yazını gördüm bende yazma gereği duydum 8649 dan makinadan geri aldım cetonumu, tek ceton ile devam adam sırf boşkuş masadan kalkmasın diye bizi biçti. asdasds
Yatırım tavsiyesi değildir.
Real time online olarak 9 Ağustos ta salladığım cetonu Originally Posted by *Bozkurt Ekime 2.cetonumu 8942 den salladım bi dene daha 10 Ağustos ta kapattığımı yazmıştım mertabi O günden sonra hiç poz. almadığım için çuvalda beklemedeyim. Kaç puan almışım hesap et Originally Posted by *Bozkurt Sindoma abi desteğin için teşekkürler yazını gördüm bende yazma gereği duydum 8649 dan makinadan geri aldım cetonumu, tek ceton ile devam
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Real time online olarak 9 Ağustos ta salladığım cetonu 10 Ağustos ta kapattığımı yazmıştım mertabi O günden sonra hiç poz. almadığım için çuvalda beklemedeyim. Kaç puan almışım hesap et Öyle diyorsan öyle dir
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by *Bozkurt Yeni tepemiz 7641 Bugün daha fazla almaz heralde, ben işaretledim emlak bugün almaz belkide yarın için bişey diyemem iki üç gündür mazot topladı sanki
Originally Posted by EMLAK bugün almaz belkide yarın için bişey diyemem iki üç gündür mazot topladı sanki Vuruşmadan olmaz o iş,
Epik Wave .. . elimden geldiğince naçizane yazdım .. çizdim ...
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Originally Posted by SEL Epik Wave .. . elimden geldiğince naçizane yazdım .. çizdim ... Sayın SEL tekrar tebrikler ,büyük bir beğeni ile izliyorum sizi
852250 60 lıkta üst bolinger bankalar zaten tavam... başka hissede alamaz bugünlük yeter, yarına bakarız
Forum Rules
Yer İmleri