Sayfa 175/1009 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. İlginç,burada konu dışında bir çok paylaşım yapılıyor ama maalesef siyaset vb barındırmamasına rağmen benim yazdıklarım silinmiş,Teşekkürler..

2.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Umut , gurup eden güneşin doğu cağından emin olmaktır ; bilgiden beslenir.
    güneş diğer yıldızlarla gurup yapıyormuş ta bizim mi haberimiz yok, cış çok sıcak..!!

3.  Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    güneş diğer yıldızlarla gurup yapıyormuş ta bizim mi haberimiz yok, cış çok sıcak..!!
    Bu konuda haklısınız , daha doğru yazmalıydım . İmla kuralları önemli..

IMF: Suudi Arabistan büyümesi sıfıra yakın

Uluslararası Para Fonu, Suudi Arabistan'ın yılı sıfıra yakın büyümeyle kapatabileceğini açıkladı

Uluslararası Para Fonu'na (IMF) göre Suudi Arabistan, düşük petrol gelirleri nedeniyle bütün yıl "sıfıra yakın" büyüme seviyesinde kalacağını açıkladı.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) üretim kesintileri, petrol fiyatlarındaki belirsizlik ve ülkenin petrol bağımlılığını azaltmak için diğer alanlardaki reformlar göz önünde bulundurularak yapılan açıklamada IMF, Suudi Arabistan'ın 2017 büyüme tahmini yüzde 0,4'ten yüzde 0,1'e düşürdü.

5. Her ay yaklaşık 110 milyar dolar ihracat yaparak hasbelkader zengin olmuş ülkenin, ayda 12 milyar dolarlık ihracatıyla hasbelkader fakir kalmış ülkeyi kıskanmasını şiddetle kınıyorum...

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. dolar 3.80 lerde iken dolar ı savunanlar vardı..şu anda o tarihte vedeliye dönen karlı çıktı...bu durum devam edecekmi? edecekse neden? etmeyecekse neden? bunları konuşalım..bırakın siyaseti..

7. ..............................

8.  Alıntı Originally Posted by freeman001 Yazıyı Oku
    dolar 3.80 lerde iken dolar ı savunanlar vardı..şu anda o tarihte vedeliye dönen karlı çıktı...bu durum devam edecekmi? edecekse neden? etmeyecekse neden? bunları konuşalım..bırakın siyaseti..
    sonuna kadar haklisin kardesim,

konu doviz madem niye yukselir nereye yukselir,

madem siyaset yasak forumda , birakin siyaseti.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

Sayfa 175/1009 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •