Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, küresel ölçekte gıda güvenliği tesis edilmeden, toplumlarda barış ve birlikteliğin sağlanamayacağını vurgulayarak, "Özellikle porsiyonların lüks otellerde küçülmesi taraftarıyım. 4 milyar gıdanın 1,3'ünü döküyoruz, buna ihtiyacı olan o kadar çok insan var ki" dedi.
Sanırsın lüks otellerin lokantaları porsiyonu küçültünce oradan fakirlere mama çıkacak...
İnsanın zekasıyla alay eden işleri güçleri popülizm olan tuhaf siyasiler bunlar...
Yanıt vermeden gitti best...
Benim bildiğim bankalarda bölge müdürlükleri genelde pasif görevlerdir. İyi bir şube müdürünün yanında bile havası yoktur.
Oysa bankaların genel müdür yardımcıları (aynen başbakan yardımcılarının hepsinin ağırlığının aynı olmaması gibi) aralarında görev ve yetki farklılıkları olsa bile banka organizasyonunda "üst yönetici"dirler.
Ben böyle biliyorum.
dikkatinizi cekerim 800 bin dolar biriktirmis bu zat, bisverin simdi aileyi falan
NY taki savci bunu otturur simdi boylece kimlerden ne kadar rusvet aldigini falan ogreniriz
Yemisim ben onun maasini. 800 bin dolar bu ya. Kamu bankasinda mudur olacam da bakan di bakanlarin tanidigiydi gelip benden kredi isteyecek bende vermeyecegim.
Yemezler. Gormuslerdir biraz adami olur biter
Yer İmleri