Sayfa 1763/2317 İlkİlk ... 7631263166317131753176117621763176417651773181318632263 ... SonSon
Arama sonucu : 18533 madde; 14,097 - 14,104 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Israil, Alman derin devleti içinde bir tepişmenin sonucu olarak kurulmuştur. 2.dünya savaşını ise Almanya değil İngiltere kaybetti. İngilizler, Filistin'i Osmanli'nin elinden aldilar, sömürge yaptilar. Almanlar ise Ingilizlerin elinden aldilar.
    Bunu nasil yaptilar biliyor musunuz?
    Yahudileri örgütleyip, Haganah adli terör örgütünü kurdular. Bu örgütün bir kolu da Irgun'du. Bu örgütler vasitasiyla Ingiliz karakollarini basip, Ingiliz askerlerini oldurduler. Liderleri Ben Gurion SSWaffen subayidir. Aynen Manahen Begin ve Ariel Saron gibi. Almanya'da bugun Sosyal Demokrat iktidar nicin kayitsiz sartsiz Israil'i destekliyor saniyorsunuz?
    Gercekler hiç anlatildigi gibi degil.
    Resmi tarih yalan yazılmış. Bu yuzden yapilan yorumlar hep yanlis. Sosyal medyada onbinlerce katilimci, nasil "Yahudiler dunyayi yonetiyorlar" masalini her olayda yaziyorlarsa, asagidaki analizi de her olayda yapiyorlar. Bu mesajlar binlerce atiliyor, bunlar gonullu ahmaklar. Kodlanmislar.
    Bu mesajlar gerçegi gizliyorlar. Asil saman altindan su yuruteni gizliyorlar.
    Bakiniz asagida:

İngiliz Krallığı'nın kurduğu "Vahabiler" Osmanlıyı arkadan vurduktan sonra Türkiye Cumhuriyetine karşı sinsi faaliyetlerini yürütmüş, besledikleri siyasetçiler başta olmak üzere, işbirlikçi bulmada zorlanmamışlardır.
    Vahabiler Osmanliyi arkadan vurmadilar. Osmanliyi arkadan vuran Serif Huseyin'dir. Ingilizler Serif Huseyin'i desteklediler. Abdulhamit, Serif Huseyin'i Istanbul'a cagirmis, bir köske kapatmis ve orada ev hapsinde tutuyordu. Kimseyle gorusemiyordu. Ittihatcilar, Abdulhamit'i indirince ilk yaptiklari icraat, Serif Huseyin'i serbest birakmak olmustu.
    Serif Huseyin, Osmanliyi arkadan vurdu ve Arabistan yonetimini ele gecirdi. Yani Ingilizler ele gecirdi.
    Suud ailesi ve Vahabiler, Serif Huseyin'i ve Ingilizleri Arabistan'dan cikaran guctur.
    Işte arkalarinda kim vardi? ))))))))))
    @erefefik

2. Yoruldum be ya...Kelimeleri unutuyorum, basit kelimeleri unutunca yazi yazmak cok zorlasiyor. Hata da yapabilirim, sizler de arastirin.
    Benim yazdiklarima bakip, borsada islem yapmayin.
    @erefefik

3. Dr. Ömer Turan
    @omerturantv72
    ·
    12d
    Ey İmamoğlu, bugün herkesi Beşiktaş’a yürüşüye davet etmişsin. Dün Galatasaray sahaya Atatürk’ün “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözüyle çıkacaktı. Siz de bugün Beşiktaş’ta “Ne Mutlu Türküm Diyene” pankartıyla yürüyebilecek misiniz? Yoksa DEMliler alınmasın o konuya girmeyecek misiniz?
    Türk- Abd ilişkileri, Abd seçimlerinden önce düzelmek durumunda.
    Türkiye'nin iç siyasetinde, "Erdoğan geçmişte böyle demiş, şimdi böyle demiş" bunlar kimsenin umurunda değildi. Ortadogu ulkeleriyle olan iliskilerinde de mesela Misir, Israil, Yunanistan gibi, kimsenin umurunda degildi. Cunku bu ulkeler emperyal ulkeler degildi. Dun boyle, bugun boyle soyleniyordu. Aslinda Erdogan iktidari 2014 sonrasi bitmisti. Uzatila uzatila buraya kadar geldi. Karsida Kilicdaroglu olmasa, karsida Prof.Nihat Erim zihniyetinde biri olsa, Tayyip Agamin 2014'de emekliye ayrilmasi en hayirlisiydi.
    Abd emperyal bir ülke. Ortadogudan cikacak olsa da Afrika'nin guneyi ve Latin Amerika'da cikarlari ve hesaplari var.
    Bu yuzden Abd ile iliskilerde, dun oyle- bugun boyle olmaz. Iliskiler duzelecekse hukumetin degismesi gerekir.
    Eszamanli Imamoglu ve Aksener de anladacaktir.
    Imamoglu ile ilgili tonla şüphelerim var.
    Fakat dis dinamik Imamoglu'nu istiyor.
    @erefefik

4. Ulla Fahrettin durdur bakalım depremi, durdurabileceyn mi?
    Tayyip Agam ikecek seni.
    Metamorfoz kelimesini Türkiya'ya getiren 3 kişilik ekiptanim.
    Biri ben, biri aha bu Fahrettin, biri daha vardi. O şinci bir superstar.
    @erefefik

5. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    39d
    İsrail istihbaratı Hamas'ın Çin yapımı son derece sofistike silahlar kullanmaya başladığını tespit etti.

-Kanal 13
    @erefefik

6. Fırat Erez
    @FIRATEREZ
    "Devrim Muhafızları'nın liderini Suriye'de öldüren İsrail, şimdi de bir gecede, kolordu komutanı dahil 11 İranlı yetkiliyi başkent Şam'da hava saldırısıyla etkisiz hale getirdi."
    Teyit edilmis degil. Dogru olma ihtimali yuksek. Daha önce sebebini yazmistim, isimize geliyor.
    @erefefik

7. Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    Riyad'da aslında Ne Oldu

Futbola hiç meraklı değilim. Ancak şu son olay siyasi bir olay olunca ilgimi çekti.

Olanları okudum. FİFA ve TFF'nin kural ve yönetmeliklerini de zaman ayırıp okudum.

Benim görebildiğim şu:
    - Ali Koç'un önerisiyle maçı Suudi Arabistan'da oynanması teklifi kabul görüyor

- Takımlar için ciddi bir gelir demek bu.

- Bu AKP cenahının da hoşuna gidiyor. Araplarla arayı düzeltmek ayrıca 100. yılda bu işi Arabistan'da yapmak siyasal olarak kazanç hanesine yazılacak şeyler.

- Organizasyon Norm Ender 100’üncü Yıl Marşı’nı okuması Ayrıca 100 kişilik ekiple Türk bayrağı, Atatürk posteri ve kulüp armaları açılması vs tümü kabul ediliyor.

- Büyük ihtimal Suud ekibiyle birlikte organizasyon hazırlanıyor. İşin şov kısmı da var.

- Ancak taleplerimiz bitmiyor Maçtan önce kulüpler ile TFF arasında yapılan toplantıda maça Galatasaray Atatürk’ün ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’, Fenerbahçe ise ‘Yurtta sulh Cihanda sulh’ sözlerinin bulunduğu pankartları açma talebimizi iletiyoruz. Bu da yetmiyor üzerinde Atatürk fotoğrafı bulunan tişörtlerle çıkmayı da dayatıyoruz.

- Suudlar da maç öncesi bizim de milli marşımız çalınsın bari diyor. Sonuçta onların ülkesi o da seyircisine bir selam çakacak. Ancak bizimkiler bunu kabul etmek istemiyor ve ipler geriliyor.

- Bunun üzerine ‘Yurtta Sulh ve Cihanda Sulh’ pankartı ile çıkma talebinin Suudi yönetimi tarafından reddediliyor.

- Suudlar Soyunma odasına pankart ve tshirtle sahaya çıkmaya engellemek için polis gönderince iş iyice çıkmaza giriyor.

- Ve takımı çekiyoruz.
    Benim fikrim olayı bizim abarttıp çıkmaza soktuğumuz yönünde. Hem FİFA hem TFF kurallarını aşırı zorlayıp işi Araplar üzerinden bir tür Hükümet ile hesaplaşma evresine sokuyoruz.

- İzin verilen sınırlar da kural kitapçığında yazıyor
    “…oyuncunun numarası, adı, takım arması/logosu, futbol oyununu, saygıyı ve dürüstlüğü teşvik eden girişim sloganları/amblemleri ve yarışma kuralları veya ulusal FA, konfederasyon veya FIFA düzenlemeleri tarafından izin verilen reklamlar..
    İzin verilen sloganlar, ifadeler veya görseller tişört önü ve/veya kol bandı ile sınırlı olmalıdır
    Bazı durumlarda slogan, ifade veya resim sadece kaptanın kol bandında yer alabilir”

Bence bunlara hiç gerek yoktu. Olayı siyasallaştıran biziz.
    Belki Suudlar da biraz daha esnek olabilirdi ancak bunun önünü de onların İstiklal marşına itiraz ederek biz kesiyoruz.

Benim eldeki verilerle görebildiğim kadarıyla durum tam olarak budur...
    @erefefik

8. T.C. Sağlık Bakanlığı
    @saglikbakanligi
    Kandaki sodyum dokulardaki suyu çeker ve kan hacmini artırır. Bu da kalbin daha çok çalışması, damarlardaki basıncın artması demektir. Zamanla kalp hastalıkları, böbrek hastalıkları, tansiyon veya felç meydana gelebilir.
    Fazla sodyum alımını azaltmak için 👇🏻

Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    5s
    Hiç alakası yok demeyeyim de olay böyle değil!
    Şaka gibi vallahi.
    @erefefik

Sayfa 1763/2317 İlkİlk ... 7631263166317131753176117621763176417651773181318632263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •