Sayfa 177/367 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

Alıntı Originally Posted by hisse terbiyecisi Yazıyı Oku
    Yapsalar yapsalar 6 ay daha i.... yaparlar.Sonra ne yapacaklar patronlar .baktılar bu fiyatlardan mal veren Yok ....gibi yukarı çekecekler UMARIM.İNŞALLAH.Bu arada cinali bey bi mail atmaktan bişey çıkmaz biz şikayetimizi yapsak iyi olur derim.Siz de sağlıkla kalın.
    ben spk.ile uğraşmaktan yruldum bu frumlarda benim kadar bilinçli uğraşan yktur.
    1 smut örnek vereyim ndan snra siz dilediğini düşün.
    alyağda çagrı fiyatının 1.14 lmasını yatırımcı uyarıyr spk.buna cevap vermiyr vede gereğini yapmıyr.
    zrunlu çagrı bittikten 1 gün snra bültende ne çıkıyr 1.14 çağrı fiyatı lup zarar görenlerin mahkemeye başvurması gerekir
    işte ülkem spk.sından manzara
    buna benzer kaç tane örnek yazarım.yoruldum kardeş.
    zararımız ne olacak diye dilekçeme 35 gündür cevap yok siz ne diyorsunuz

2. Dilekçeler SPK değil borsa kotasyon kurumuna olmalı. Daha önceki dilekçe cevabı.

İlgi: 08.06.2018 Tarihli Başvurunuz

İlgi kayıtlı başvurunuzda, payları Borsa İstanbul A.Ş. (Borsa) Yakın İzleme Pazarında işlem gören Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat Tic.ve San. A.Ş.'nin, işlem gördüğü pazarın değiştirilmesi talep edilmektedir.

Halka açık ortaklıkların paylarının Borsa'nın hangi pazarında işlem göreceğine ilişkin takdir yetkisi Kotasyon Yönergesi uyarınca Borsa Yönetim Kurulu'na aittir.

Bilgi edinilmesi rica olunur.
    -----------------------------------------------------------------

Başvuru Tipi: Görüş, öneri ve şikayet
    Başvuru Tarihi: 08.06.2018 11:10:40
    Başvuru Konusu: Şirket finansal tabloları hakkında

Birko Mensucat, BRKO hisse senedi 02.12.2016 tarihinde firmanın yaşadığı finansman sıkıntılar nedeni ile Yakın İzleme Pazarında işlem görmeye başlamıştır. Geçen sürede firma verimsiz olan iplik vb tesislerini kapatmış ve buradan ekipman satışı ile gelir elde etmiş, bankalar ile olan borçlarını tekrar yapılandırmıştır. Geçen zaman içinde borçlarını firma kayda değer oranda azaltmış ve şirket finansal yapısı güçlenmiş ve ilk üç aylık bilançosunda da gelir kaydetmiştir. Şirket yeni bir bedelli sermaye artırımına gitme süreci içinde olup yönetimde olan ortaklar da satılmayan payların alınması yönünde taahhütde bulunmuşlardır. Firmanın finanasman durumunda ki iyileşmeye karşın yakın izleme pazarında olduğundan hisse senetleri değerine ulaşamamaktadır. Firmaya yatırım yapmış olan bir küçük yatırımcı olarak firmanın finansal durumundaki iyileşmeler dikkate alınarak yakın izleme pazarından çıkarılması için gerekli çalışmaların yapılmasını arz ederim. Saygılarımla,

Sent from my iPhone using hisse.net

3. ben temeli bilmem ama teknikten anlarım ...günlükte macd yukarı yönlü kesti 10 gün önce. haftalıkta da bu günlerde keserse mini bi ralli yaşayacagız.. yukarda paylaştıgım grafik hala geçerli ve taze ...büğünlerde belkim iyi haberlerde gelebilir hayırlısıyla beklemeye devam..ytd

4. Direnc 0.33 dir.destek 0.28 oldu.ytd.
    Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

5. iptal olmazsa eşleşme 33-34. Hadi inş. Hayırlısı. Normalde 33 e sevinilmez ama 28 i görünce seviniyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by serkankacar1980 Yazıyı Oku
    iptal olmazsa eşleşme 33-34. Hadi inş. Hayırlısı. Normalde 33 e sevinilmez ama 28 i görünce seviniyoruz
    40 üzeri DÜK olur..ytd

7.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    ben temeli bilmem ama teknikten anlarım ...günlükte macd yukarı yönlü kesti 10 gün önce. haftalıkta da bu günlerde keserse mini bi ralli yaşayacagız.. yukarda paylaştıgım grafik hala geçerli ve taze ...büğünlerde belkim iyi haberlerde gelebilir hayırlısıyla beklemeye devam..ytd
    günlük kesmişti 10 gün önce haftalık macd keserse dahada güzel olur bügünlerde ..ytd

8.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    günlük kesmişti 10 gün önce haftalık macd keserse dahada güzel olur bügünlerde ..ytd

Sayfa 177/367 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •