Sayfa 177/1005 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Hocam Demir eksikliği normal değerin bir tık altında... endoskopi yapalım dedi... Ona da iki ay sonraya gün veriyorlar...arkadaşım tanıdıklarım var hemen yaptıralım dedi Ankara da...Kabul etmedim....Tokat a döndüğümde yaptıracam...muhtemelen strese bağlıdır... Rabbinden şifa diliyorum...
    Geçmiş olsun, size ve tüm forumdaşlara sağlık sıhhat dilerim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Yeni başlık açılmış yeni fark ettim iyi mi?

3. Ürünlerin fiyatları tamamen bozuldu, rakip veya alternatif ürün, maliyet vs unsurları gitti, alanın maksimum verebileceğine göre belirleniyor.

Borsada da aynı anarşik durum var.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Hocam Demir eksikliği normal değerin bir tık altında... endoskopi yapalım dedi... Ona da iki ay sonraya gün veriyorlar...arkadaşım tanıdıklarım var hemen yaptıralım dedi Ankara da...Kabul etmedim....Tokat a döndüğümde yaptıracam...muhtemelen strese bağlıdır... Rabbinden şifa diliyorum...
    Çok geçmiş olsun,büyük ihtimalle stress,kendinj odullendiricen,gerekirse 1 ay bakma borsaya,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    İki kilo altın varsa Viop senin neyine dayucum
    Tabii sana göre sermayem az gelmiş olabilür dayucuğum, yaş 50 ye merdiven dayanmış 20 yaşımdan beri çalışıyorum, 20 li yaşlarda borsayı bilmezdim aylık maaşımdan ödemelerimi yapınca geri kalan parayı sabah ilk iş kuyumcuya gidip 2-3 çeyrek alırdım, hey gidi günler heyy o zamanlar paramız kıymetliymiş altınlarda ucuzmuş.şimdi bi çeyrek kaç lira bilemem ama maaştan artırıp 2-3 çeyrek alamayız muhtemelen, neyse Daha sonra borsayla yanımda çalışan bi arkadaş vasıtasıyla 2009 da tanıştım, tanışmaz olaydım. O günden beri fakirlikten kurtulamadım.
    30 yıl boyunca her ay düzenli olarak 2 çeyrek biriktirmiş olsaydık şuan 10bin800 adet çeyreğim olurmuş, çeyrek 2650 desek çarp 10bin800 le 28 milyon ediyor.. Bende var 2 kilo çarp 1650 den 3milyon küsür eder... Anlayacağın borsaya bulaştığım yıldan beri 25 milyon zarardayım
    Hamdım Piştim Yandım

6. Sabah böyle haber varmış.

>>>>>>>>>>>>
    https://www.foreks.com/haber/detay/6...olarak-korudu/
    13-07-2023 09:31:18

*HSBC, TUPRS - Tüpraş için hedef fiyatını 51 TL'den 68 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "azalt" olarak korudu

Beni de 99 da kavşak ev arkadaşım bulaştırmıştı.
    Dolarlarım marklarım vardı.
    Borsaya girdikten sonra 1 dolarım bile olmadı

Destek direnç kağıt kürek blanço
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tabii sana göre sermayem az gelmiş olabilür dayucuğum, yaş 50 ye merdiven dayanmış 20 yaşımdan beri çalışıyorum, 20 li yaşlarda borsayı bilmezdim aylık maaşımdan ödemelerimi yapınca geri kalan parayı sabah ilk iş kuyumcuya gidip 2-3 çeyrek alırdım, hey gidi günler heyy o zamanlar paramız kıymetliymiş altınlarda ucuzmuş.şimdi bi çeyrek kaç lira bilemem ama maaştan artırıp 2-3 çeyrek alamayız muhtemelen, neyse Daha sonra borsayla yanımda çalışan bi arkadaş vasıtasıyla 2009 da tanıştım, tanışmaz olaydım. O günden beri fakirlikten kurtulamadım.
    30 yıl boyunca her ay düzenli olarak 2 çeyrek biriktirmiş olsaydık şuan 10bin800 adet çeyreğim olurmuş, çeyrek 2650 desek çarp 10bin800 le 28 milyon ediyor.. Bende var 2 kilo çarp 1650 den 3milyon küsür eder... Anlayacağın borsaya bulaştığım yıldan beri 25 milyon zarardayım
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sabah böyle haber varmış.

>>>>>>>>>>>&gt ;
    https://www.foreks.com/haber/detay/6...olarak-korudu/
    13-07-2023 09:31:18

*HSBC, TUPRS - Tüpraş için hedef fiyatını 51 TL'den 68 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "azalt" olarak korudu
    Hedef ilginç..THY için de12 aylık 185 lira hedefli rapor gördüm..

.

Sayfa 177/1005 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •