Sayfa 178/1000 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. inş ons olayında yırtmışlardır onsa bakmayı unutmuştum iyi hatırlattınız fonun her şeyi ons hisse primi primi dahil tavanda bu fon beni korkutuyor ne yaptıklarını bilemiyorsun her gün yüzde 1 eksi bugün düzelmezse artı borsada ne zaman düzelecek belkide 2-4 ayda yüzde 40 50 yapınca eski foncular bizlere devrettiler payları kimbilir

2.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    güncelleniyor gözüküyor karelde eksiye geçti bu fonun hisseleri zaten grafiğinde gösterdiği gibi ilk önce prim yapmış şuan yatayda onun için fonun borsa performansı endeksin 3te 1 ne düşmüş vaziyette endeks 1.5 bunlar 0.50 artı 10 trilyonla ne yaptıkları önemli yeni giriş hem bu durum hem ons vb beni korkutuyor zaten son perfomansı da ortada fonun artık ne yapıyolar ne yapacaklar değişim olacak mı toparlayacak mı göreceğiz bunlar alıp bekliyolar anladığım hisselerde proaktif değiller sanırım iyi bir el yakalayıp analiz edip buraya gelmişler ya sonra?
    son olarak excelde yazan portföy payı günlük olarak değişmiyor mu? Sabit kaldığını düşünmüyorum. Biz sadece ay başında açıkladıkları portföye göre yorum yapıyoruz anladığım. Örnek vermek gerekirse belki Alarkların hepsi bugün satıldı, ve vakko oldu. Yanlış mı düşünüyorum dostlarım?

3.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    son olarak excelde yazan portföy payı günlük olarak değişmiyor mu? Sabit kaldığını düşünmüyorum. Biz sadece ay başında açıkladıkları portföye göre yorum yapıyoruz anladığım. Örnek vermek gerekirse belki Alarkların hepsi bugün satıldı, ve vakko oldu. Yanlış mı düşünüyorum dostlarım?
    onu diyoruz ya durdo yüzde 6 ya yakın primli bağfaş karel yüzde 1 eksi alarko yüzde 2 eksi vb proaktif fon bunu yapar kim şişti kim ucuz kaldı kimin beklentisi var burada ortaya çıkar fon yönetimi becerisi borsa 100586 yüzde 1.60 yakın primli fon son bakmadım bunun 3te 1 kadar herhalde 18.25te tam fiyatlar çıkar bankalar iyi prim yaptı yüzde 4 5 doğuş oto 10 günde yüzde 40 prim yaptı trye otomobil yatırımı diye

4.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    borsa 100900 kırmaya çalışıyor 100700 de tcd 0.52 artıda borsaya göre az artıda ama ons türev vb bunları bilemiyoruz hisse pörtföyü alarko eksiye geçti sene başından beri yüzde yüz yirmi prim yapmıştı bağfaş türk traktör bunlarda kısa vadeli primliydi durdo da yüzde 7den 3 düştü artısı gübre fabrikaları 3 artı https://docs.google.com/spreadsheets...gid=1327162804 bu linki yer işaret çubuğuna ekleyin takip edin
    Bu veriler anlık güncel olmuyor heralde.23 hisseden bugün 6 sı düşmüş. 1 adet aynı kalmış .16 si yükselmiş. Günlük bist TCD açısından güzel görünüyor. Fondaki diğer 10 m TL nasıl değerleme yaptılar önemli olan kısmı bence de bu.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Üstadım, benim gibi koskoca bir bankaya dahi güvenmeyen birinin adını bile bilmediği bir kuruluşun fonunu almayı bırak analizini bile yapmayacağını tahmin etmeniz gerekirdi. Kurumsallık benim nezdimde getiriden çok çok önemli.
    Nasıl duymazsınız Actus Portföyü Türkiye'deki 2. Büyük bağımsız portföy yönetim şirketi. 750 milyonluk portföy yönetiyorlar

6. GPG günü tahminen yüzde 0,27 değer artışı ile 1,2735 seviyesinde tamamladı

7. GPG günü tahminen yüzde 0,27 değer artışı ile 1,2735 seviyesinde tamamladı

Varlık Dağılımı

Repo Mevduat Vb % 74,2
    Bono % 12,9
    Net Hisse Senedi % 5,5
    Pair Trade Pozisyon Büyüklüğü % 11,1

Bilgi Hattı: 0312 438 27 00

e-mail: gpg@gedik.com

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    GPG günü tahminen yüzde 0,27 değer artışı ile 1,2735 seviyesinde tamamladı
    MK 104 e denk geliyor.