Sayfa 178/735 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    abooww.. altın ons +%3,20 2137$..

Faizleri arttırıp Altını şimdilik durdular. Ama bu fazla uzun sürmez.

ABD ekonomisi bu yüksek faize dayanamaz. Çatur Çutur çöker sistemleri.

Nakitte bekleyip fırsat kovalayın. Kademeli alın, Kademeli satın. Panik alım satım yapmayın.

Günlük para piyasası fonları %0.11 veriyor. Burası beklenecek iyi bir yer.

FED şunu da diyebilir: Altın çıkmasın da isterse tüm piyasalar çöksün amk, US10Y faizleri %7-%8 lere hatta %10 lara çıkartır, tüm borsaları ve ekonomileri çökertir, ama Altını da tutabilir. Yaparlar mı? Yapabilir. Canı isterse yapabilir. Reserve para dolar dünyada. Kimbilir. Kimse bilemez. Ama sonunda olacak olan her zaman olur. Para basıldığı sürece sonuç aynı hüsran her zaman.

2.  Alıntı Originally Posted by SNOOPY Yazıyı Oku
    Tle fonu için ne düşünüyorsunuz? Getirileri iyi görünüyor. Fonu dolar ile almak mümkün mü? Nasıl dolar ile alabiliriz?

JUNK EUROBOND ları doldurmuşlar TLE içine. Kumar gibi bir şey. Kumar işte. Tutarsa çok iyi, Tutmazsa çok kötü. Ortası yok bu fonda.

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    ne bileyim uzun zamandır bakıyorum da rpd yerinde sayıyor sanki, aylık ve 3 aylık getirisi ppf ile aynı olmaya başladı, rık desem neye göre artıp düşüyor anlayamadım bir türlü gerçi onun durumu biraz daha iyi gibi görünüyor kararsız kaldım. rpd yerine gerektiğinde hızlı hareket edebilmek için ppf ye geçmek daha mı iyi olur diye düşünüyorum, başka da alternatif bulamıyorum zaten.

IRF, OJT, ve GJB fon sepeti fonları dengeli görünüyor. Bunlarda YABANCI kelimesi geçmediği için yıl sonuna kadar alınırsa ömür boyu satttığınız gün %0 sıfır stopajınız olacak. Bunlardan karma yaparak alınabilir sanki.

Sizde bir inceleyin. Gözüme güzel göründü bunlar.

Gumuste stopajsız hangi fon sizce ? serbestlerde dahil..

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku

Hepsi de dandik aslında. Gideri az olanlardan karma yaptım.

DMG ve YZG den karma yapılabilir. Hepsi %2 yönetim gideri. T+1 alım. T+3 satım.

Ancak Gümüş deli fişek. Kademeli alın, Kademeli satın. Deli fişek iki yönlü çok ani çok sert hareketler yapabilir. Aşırı almayın, Aşırı satmayın. Azar azar alın, Azar azar satın. Yani zamana yayarak.

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Hepsi de dandik aslında. Gideri az olanlardan karma yaptım.

DMG ve YZG den karma yapılabilir. Hepsi %2 yönetim gideri. T+1 alım. T+3 satım.
    ben de MJG ve YZG yi gözüme kestirdim.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    ben de MJG ve YZG yi gözüme kestirdim.

YZG nin izahnamesinde A ve B tipi diye iki ayrı fon grubu oluşmuş. Ne olduğunu anlamadım.

Bu sebeple DMG ve MJG ile devam ediyorum. Azar azar alarak kademeli alımlarıma devam ediyorum Deli Fişek kategorisinde.

Fon sepeti fonlarından da OJT, IRF, ve GJB alacağım muhtemelen. Bunlarda iyi yönetiliyor ve ömür boyu %0 stopaj kapsamında. Bunlardan da azar azar alacağım.

Kademeli almak ve portföyü çeşitlendirmek önemli risk yönetimi açısından.

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Hepsi birbirine yakın aslında.
    Ben garanti bankası ile çalıştığımdan GTZ alıyorum.
    Satış valorü hepsinde 3 gün.
    Ama garanti bankasının kendi fonu olduğundan valör günü sabahtan parayı hesabına geçiriyor.
    Aynı gün başka bir fon alabiliyorsun.
    Farklı bir fon aldığında para valör günü öğleden sonra yattığından aynı gün alamıyorsun.

Sayfa 178/735 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •