Sayfa 179/728 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 5824 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. 2. dediğim olursa sence bu fiyattan kim alır spk şartlı olayını unutma bu arada artık spk derneklerin nakit tingo keş para koymasını istiyor sonra isteyen ytırımcı olursa sen sat diyor o nedenle de sanmıyorum şelale olsun zaten yükseliş ya da düşüş bittkten sonra haber gelir

2.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    2. dediğim olursa sence bu fiyattan kim alır spk şartlı olayını unutma bu arada artık spk derneklerin nakit tingo keş para koymasını istiyor sonra isteyen ytırımcı olursa sen sat diyor o nedenle de sanmıyorum şelale olsun zaten yükseliş ya da düşüş bittkten sonra haber gelir
    Ohalde sen her türlü bu hiisse er ya da geç YÜKSELECEK diyorsun... doğru mu ?
    Aynı fikirde olduğumuza sevindim

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yukarı yönde kırmasını beklemeyin gözü hep aşağıda iyice bıktırıp ky elinden almadan gitmeyecek anlaşılan,olumlu haberleri hep mal vermekte kullandılar

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. ya böyle uç beş kademeler takmamak lazım endeksde ani olumsuz bir durum olmaz ise ben bu hissedeyim başkası beni bağlamaz ben kendimden sorumlıyum gelecek görmesem ne işim var 😂

5.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    ya böyle uç beş kademeler takmamak lazım endeksde ani olumsuz bir durum olmaz ise ben bu hissedeyim başkası beni bağlamaz ben kendimden sorumlıyum gelecek görmesem ne işim var ��
    aynı fikirdeyiz sayın Rowing.. umarım güzel şeyler yaşarız. tavanlar görmek te nasip olur hayırlısıyla

6. Bugün 4.07 i kaldıramayacağını göre kapanışı 4.05 yapar herhalde

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. küçük yatırımcıda ki kastınız milyonluk mu yüzbinlik mi binlik hisseler mi

8. benim öyle tavan takıntım ani sıçramlar hep husran olur hisselerde yavaş yaval gitsn devte kesici olmasın brüt takasa girmeden kıçın kıçın gitsin

Sayfa 179/728 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •