-
Adsm ne diyor ben istemezsem bu kagıt gitmez diyor siz kıçınızıda yırtsanız gitmezzz diypr hadi hepimize geçmiş olsun bunun yeri buralar artık
-
DEmekki biz bilanço okumasını dahi bilmiyormuşuz.Bilenler(!)kağıdı yine geldiği yere götürmenin çabasındalar.Bu rezil kağıt bu bilançoda dahi çıkmıyorsa ne zaman çıkacak allahaşkına?
Son düzenleme : waktanw; 20-02-2018 saat: 10:47.
-
Çift haneyi görmeden yazmam diyordum ama bilanço okumayı bilmeyen herkes olumsuz fikirlere boğmuş Afyon'u.
Bu bilanço iyiye işaret. Her yönüyle adamlar aynı zamanda 42m borç ödemiş.
Sadece hacimli yükseliş lazım
Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.
-
Burada önemli olan bilanço degil spek ben gitmesini istemiyorım diyor
-
) BUralar şenlenmiş, SA dostlar.. şöyle bir geriye doğru baktım.. kafalar karışık.. kısaca şöyle diyelim içinize su serpiştirmek için.. durmak yok yola devam, sadece ert esen rüzgarların biraz dinmesi, dalgalı denizlerin biraz durulması lazım ki herkes önünü görsün.. hele şu suriye işleri çözüme kavuşsun, terör bitsin, suriye topraklarında inşaatlar yeniden yükselmeye başlasın, devletler bu pastadan paylarını bir alsın ( inşaat payları ) ilerleyen dönemde herşey güzel olur, kafanızı yormayın.. şimdilik bana hoşçakalın, ben biraz daha gezip geleyim. ayda bir baksam yeterli zaten, önümde yaklaşık 150 ay var daha..
-
150 ay var diyerek moralmi vermiş oluyorsun allah razı olsun
-
Afyonun afyonu patlamamış herhal...
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules