02 Mayıs haftası hisse takip listem..
Grafikler ve yorumlar kişisel çalışmamdır,al sat gibi tavsiyeler içermez..Her zaman uyardığım gibi güncel haber akışına göre planlanmış çalışmalar olağanüstü haberlerle bozulabilir..Gerek dünya gerekse yakın coğrafyamızdaki jeopilitik riskler ve Fransa seçimlerini yakından izliyor olacağım,keza le pen seçilirse çarşı karışır...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TAVHL : Bilançosu çok beğenilmediği için yediği satış baskısına rağmen trend henüz bozulmadı..14,55 altı stop olmak şartıyla 15,40 yatay direncine kadar ekranımda kalabilir..15,40 üstü daha sert hareketler bekliyorum 16,60 OV hedefim var..

[/IMG]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DOAS : Yabancı bir fon ciddi mal çıktı,hisse temel olarak o kadar kötü durumda değil ama yine de temkinli gitmek istiyorum,kısa vade düşen trend direnci 9,00 + kaldığı sürece 9,45 yatay direncini denemesini beklerim,bu rakam üstü kapanışlarda 10 lu rakamları tekrar görmek isteyebilir..

[/IMG]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KARTN : Temelde müzmin bedelsiz beklentisi haricinde parlak bir şey yok ama teknik olarak grafikleri iyi çalışıyor,son dönemlerde yabancı biraz toplamaya da başladı..Rakamlara göre 287 desteği altında stop ile 293,305 ve 311 dirençleri izlenebilir..OV 330 civarı potansiyele sahip..

[/IMG]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BAGFS : Kısa vade gözde hisselerimden,teknik olarak net bir tobo formasyonu gözlemledim..11,00 + kapanışlarla Ov hedefim 14,50 ...kısa binenler için 11,80 ve 12,60 hedeflenebilir..

[/IMG]
KRDMD : Geçen haftadan devam,yeni destek ve stop noktanız 1,30.. bu rakam üstü kaldığı sürece ilk hedef 1,45 olacaktır..

[/IMG]
THYAO : Geçen hafta istediğimizi verdi,bu hafta da 6,00 üstü kaldığı sürece 6,23 - 6,36 ve 6,50 dirençleri hedefte olacaktır..

[/IMG]
GARAN : Endexin amiral gemisinde bu hafta aşağıda 9,44 yukarıda 9,80 rakamları önemli olacaktır..9,80 + ile 10,00 hareketini bekliyorum..

[/IMG]
Takibimde olan Bim,Otkar,Deva,Vesbe ve Selec hafta içi istediğim rakamlara gelirse anlık paylaşımlar yapabilirim..B grubu yükselen üçgen yapan bir hissem daha var,yeterli hacimlere ulaşınca onu da paylaşacağım..
Yer İmleri