Sayfa 18/1002 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Onu bunu bırakın da hani Ay'a gidiyorduk asıl o işten haber var mı?

Yerli uzay mekiğimiz denize indi mi?
    Aya uzay mekiği ile gitmiyoruz.
    4 şerit gidiş 4 şerit geliş otoyol yapacaktık ya.

3 kişi için bende netten başvurdum alianza bakalım ne teklif gelecek,

Benim kardeşim sigortacı aldığınız fiyatlar uygun mu diye isteyen onu arayıp sorabilir kendi acentasi var forum ahalisine benim aracılığımla ulaştığınızı söylerseniz en uygun fiyatı verir .arkadaşlar isteyene özelden telefonunu yazarım buraya açık olarak tlf yazmam belki de forum kurallarına uygun değildir.

Sağlık Bakanı Koca: (Kovid-19) Şu an toplumda yüzde 90'ın üzerinde Delta varyantı var. Mu varyantı 2 vaka var. Bu 2 vaka da İstanbul'da, aşılı değiller

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Düşündüm de bence sakıncası yok.05322915841 isteyen whatsup dan mesajla fiyat alabilir isteyen arayabilir.bu mesaj sakıncaliysa uyarı halinde hemen silerim olur biter.neticede olay danışmanlık nevi bisi bence sakıncası yoktur diye düşünüyorum.en çok poliçe kestiği alan sağlık sigortası olduğundan bu konudaki sorulara en doğru cevapları verir.

Sağlık Bakanı Koca: (Sahte aşı kartı/PCR testi iddiaları) Bununla ilgili somut bir istismarın yapıldığı bilgisi bize gelmedi ama olursa da müeyyidenin güçlü olacağını ifade etmek isterim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Ben yıllardır hem tamamlayıcı sigorta hemde özel sağlık sigortası yaptırırım kendime ve aileme .. Özel sağlık sigortası evet pahalı oluyor ama tamamlayıcı sağlık sigortası bence kesinlikle yaptırılmali ve kesinlikle Tamamlayıcı sigortada yatarak ve ayakta tedavi teminata alınmalı , tek ayakta tedavi anlamsız .

Valla ben kendime tamamlayıcı yaptırdım.ayakta tedaviyi almadım onu kendi kendime ya da arkadaşlara danışarak hallediyorum da yatarak tedavi için sigorta şart.allah korusun kaza var acil ameliyatlık durumlar var varoğlu var.aile poliçesi yaptırdım. Çok şükür şimdiye kadar hiç kullanmadım allah da o poliçeye isimi düşürmesin.omur boyu poliçeye devam hakkı da kazandım.

Sayfa 18/1002 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •