Sayfa 18/117 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon
Arama sonucu : 929 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Hep Birlikte

Stop, borsa sizi çirkinleştirmeye başladığında kendinize çekidüzen vermenizdir.

2.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Çocuklar sizin gözetiminizde en iyi hayatlarını yaşamalıdır, anne babalık budur. Borsaya dalıp ihmal etmeyin sakın onları. Onlar servet servet. Bir gülüşlerine portföyünüzü, bütün mal mülkünüzü satacağınız varlıklar onlar.
    Onlarında geleceklerini mafettik el birliğiyle. Hepsi mutsuzlar hocam. İsteklerini ikiletmemek için uğraşıyoruz. Ama onları büyük bir mutsuzluğun kollarına atıyoruz.
    Şu teknoloji kompile gitse bianda mutluluğumuz geri gelse.

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Onlarında geleceklerini mafettik el birliğiyle. Hepsi mutsuzlar hocam. İsteklerini ikiletmemek için uğraşıyoruz. Ama onları büyük bir mutsuzluğun kollarına atıyoruz.
    Şu teknoloji kompile gitse bianda mutluluğumuz geri gelse.
    Sarılmak ve dinlemek... Bu kadar... Kalın eğitim, sosyoloji, psikoloji kitaplarına gerek yok hocam... En ilkel, ama en etkili ilgilenme biçimi sarılmak ve dinlemek... Kendini borsaya kaptırmış biri bunları yapamaz ve asıl tabanları aile hayatından yer... Sonra para beşe katlanmış, ne önemi var?

Bu işi meslek edinenler ekmek paralarını borsadan kazandıkları için aile ve borsayı uyum içinde götürebiliyorlar, ama mesela doktor olup borsada günlük alım satım yapanlar ne iyi bir doktor ne iyi bir borsacı ne iyi bir eş ne iyi bir anne baba olabiliyorlar.

Meslek, "bir yola girme, bir yol tutma" anlamına gelir.

"Denge" doğru yaşamın anahtarı olan sözcüklerden biri. Bu sözcüğü "beslenme" kavramıyla yan yana düşünürüz genellikle.

Biraz önce haber aldım beraber okuduğumuz bir arkadaşımın trafik kazasından gencecik yaşta vefat haberini. Allah rahmet eylesin.

Sözün başladığı yerdir ölüm, zira ölene duadan başka ne gelir elden?

Sayfa 18/117 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •