Sayfa 18/256 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 137 - 144 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    ALFAS, şu ana kadar 23 bin lot satış yemiş, tavan da 22 bin alıcı 9.2 mlyn lotla alış bekliyor,
    23 bin değil hocam 239 bin lot satis var tavandan.

Yarin 500 bin ila 1 mln arasi satış olabilir ama tavanin bozulacagini sanmıyorum. Su ortamda ayni sektörde ki smrtg nin 7 ayda %2000 e yakin prim yaptigini ve sektöre yonelik her gün yeni bir teşvigin aciklandigini düşünürsek tavanin bozulması gercekten bir alim firsati olabilir.

Sahsen bu rasyolarda ki bir sirketi pahali bulsamda konjonktürden dolayi bende alim yapmayı düşünüyorum.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ALFAS, 4. günde toplamda 246 bin lot satış olmuş, bu rakam bence satıcının fazla niyetli olmadığını gösteriyor, tavanda 8.5 mlyn lot alış bekliyor, tavana alış göndermekten bugün itibariyle vazgeçtim, bakalım yarın ne olacak!

3. Ben iki hesaptanda alış girdim saat 18:10 da yarın alacağımı düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Ben iki hesaptanda alış girdim saat 18:10 da yarın alacağımı düşünüyorum.
    Ben satış girdim teorik eşleşmede satılsın bu kadar kar kafi. umarım benim mallar balinaya gideceğine size gelir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ALFAS günlük, 5. günün en hızlı alıcıları A1, Piramit, Tacirler, İnfo Yatırım,

6. dün 85,55 kapatmıştı bugün yine 85,55 görünüyor anlıyamadım.

ALFAS da şu ana kadar 141 bin lot satış yemiş, tavanda 8 mlyn lot alış bekliyor,

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    ALFAS günlük, 5. günün en hızlı alıcıları A1, Piramit, Tacirler, İnfo Yatırım,
    bunlar algoritmik emirler. tavan çözülene kadar ky a mal gelme ihtimali çok düşük.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 18/256 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •