Sayfa 18/1003 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    O zaman doğru yerdesin...

HÜDA PAR lideri: Hizbullah ve PKK’ya terör örgütü demiyorum

https://tele1.com.tr/huda-par-lideri...iyorum-847243/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    O zaman doğru yerdesin...

HÜDA PAR lideri: Hizbullah ve PKK’ya terör örgütü demiyorum

https://tele1.com.tr/huda-par-lideri...iyorum-847243/
    dilim varmıyor demiş adam, meclis açılışında da ataya terörist der alkışlarla ilk maaşı almayı hak eder..

Kk seçilirse yeni hükümeti omu kuracak,?

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim evde jilette mach3 6 adet ve tıraş köpüğü 25 ye aldığım var pandemide aldım. Öncü biber salçası 4300 Gr 30 Tl bunun son kullanma tarihi bile pandemiden önce şükür yeni bitti. Bundan sonra büyük ambalajli almayacam açıp biran evvel bitmesi gerekir. Bu arada bazı ürünler bazı yerlerde piyasanın %50 aşağısı. TMO da fındık içi kg 107 TL mi ne. Eskiden promosyon yada şok indirim oluyordu şuan her gün bakıyorum yok. Uyduruk marka ve ürünleri görüyorum.
    Tıraş köpüğüne 25 TL vermenin bir anlamı yok. Berberler tıraş köpüğü kullanmazlar.

Bende sizin gibi gençliğimde stok etmiştim.

Şimdi Berberlerin kullandığı arko tıraş sabunu kulllanıyorum.

Tamamıyla aynı şey ve çok daha sağlıklı.

Üstelik en az 4-5 kaz daha uzun gider.

İçinde parfüm ve adını bilmediğimiz çok sayıda kimyasal madde yok.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Abd hazine bakanı Yellen balinalara “Hazır olun. Yutacağınız daha çok balıklar var” demiş...
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/cnn...oyledi/2901591

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben geçen sene bu zamanlar aldığım ürünlerin fiyatını yazayım. Öncü domates salçası 9 TL. Tukaş biber salçası 1600 Gr 23 TL. Baldo pirinç 10 TL. Lipton demlik poşet çay 100 lu 20 TL. 350 gram et döner 29-33 arasında aldım. Peynir kg 30 Tl. Tereyağı kaymaktan yaptık ortama kg 50 TL. Zeytinyağı Marmarabirlik sızma 5 lt 175 TL. Zeytin 800 Gr 14-25 arasında stokladim. Ayçiçeği yağı 5 lt 40 TL ye aldığım var. Şeker 5 kg 22 den aldığım dan az kaldı sonra 45 ve 99 dan ilave ettim. Duru gliserinli zeytinyağlı sabun 720 Gr 20 tl. Blendaks şampuan 550 ml 26 tl. %20 fındıklı krem çikolata 20 TL tum tavuk 20-30 TL kg. Kuzu Eti 140 TL kg. Bunlar Kasım ayına kadar aldığım ürünler. Şuan depo yada dipfrizde.
    Enflasyon yaşayan ülkelerde birçok insan sizin gibi olmasa da zam gelecek diye stok yapar.

Stok un ekonomideki anlamı alışverişi öne çekmek ve beklenenden çok daha fazla talebe neden olmaktır.

Bir mala fazla talep olursa fiyatı yükseliyor.

Ancak asıl sorun ise, özellikle gıda alanında üretim nüfusla orantılı yapılır.

Herkes bir birim yerine iki birim alırsa ülke genelinde o malın miktarı azalır ve dolaylı olarak azalan malı fiyatı artar.

Yüksek enflasyon bu anlamda kısır döngüdür.

Yüksek enflasyondan en çok yoksullar zarar görür.

Zira onların parası stok yapmaya yetmez ve daha kötüsü azar azar ve küçük amblajlarda aldıklarından pahalı alırlar.

Her hafta, ay daha yüksek fiyattan alırlar.

Yani para basıp enflasyonu azdırmak en çok yoksullara zarar verir.

Ancak onlar eğitimsizlikten çaresizce iktidar olanlara oy atarlar.

7. BU arada, bizim aldığımız ekici lokum kıvamındaki 1 kğ lık peynirler daha 1. ayın sonunda şişmeye başlıyor.

Siz nasıl 30 TL den aldınız. Teneke herhalde...

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    CB almak yetmiyor ki. HSYK nin çoğunluğunu meclis atıyor. Akp li avukatlıktan hakim savcı olanlara dokunamazsin, ohal çıkarsan meclisten geçmez yada meclis iptal eder. AYM meclisin belirlediği üç adaydan seçeceksin, bütçe ihtiyacı için tıpkı ABD kongre üyelerinin yaptığı gibi ya maaşları ödemede zorluk çıkacak yada temerrüde düşeceksin. Yani anayasayı delip bir yerden geçmenin yolunu bulmak gerekir yoksa bırakın onlar da patlasın.
    Ordu komutanlarını, içişlerindeki atamaları yapabiliyor.

Maliye bakanlığı ile vergi kaçırmada işadamları ve medya üzerine etkin çalışmalar yapabiliyor.

Diğerleri zamanla oluyor. Bakınız mevcut iktidarlar dönemi...

Sayfa 18/1003 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •