Eşşek eşşek ...
onun bunun çocukları hisseyi iyi pazarlardılar.
2,00 altı hareketi gibi duruyo bu,,,, yukarı göster tak malı boşalt,,, çok sıkıntı oldu bu ,,, umarım yanılırım ytd
Originally Posted by sancaktar 31 mayıs para girişi olan hisseler hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Kaçan var mı? Herkes burda mı? Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by elite1 Kaçan var mı? Herkes burda mı? Yatırım tavsiyesi değildir! Al sat yapacaktım ama elektrikler gitti yetişemedim.
Originally Posted by capricornson Elektirkler gitti yetişemedim. Ben de kendi kendime soruyordum, 2,30 dan 40000 tane satıp 2,19 dan yerine koyan kim di? Yoksa açığa satışmıydı o işlem? Siz de buradaysanız herşey yolunda demek[emoji23][emoji23][emoji23] Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by capricornson Al sat yapacaktım ama elektrikler gitti yetişemedim. Saatlik grafik çok renkli[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] İsterse uçurur, formasyonları tek tek çalıştırır! Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by elite1 Saatlik grafik çok renkli[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] İsterse uçurur, formasyonları tek tek çalıştırır! Yatırım tavsiyesi değildir! Elite grafiğe resmini de basmışsın. Elbet sıra buna da gelecek, çok beklettiler. Şu babalar bi keşfetseler bu fiyatlar yalan olur.
Forum Rules
Yer İmleri