Sayfa 180/997 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ben oldum olası türklerin sayıyla sorunu olduğuna inanırım.. Rakamları abartırız.
    Çanakkaleede 250 bin şehidi tek kalemde yazarız...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1071-de malzgirt muharebesinde selçıklu ordusu karşısında,
    haçlı ordusunun yekünü 250 binde başlar,
    bir milyon üç yüz bine kadar gittiğini kaynaklardan okumuşum.

bunada bir isim bulmuşlar:
    kesretten kinaye.

2. Abiler Yunanlılar, İngilizler, Fransızlar, Ermeniler, Sırplar gittikleri her yerde katliam yapmışlardırdir. Ermeniler Karadağ da yakın zamanda Sırplar Bosna Hersek de yakın zamanda katliam yaptı. Onlar sütten Akkaşık biz katliam yapmışız

3.  Alıntı Originally Posted by nihavent Yazıyı Oku
    Kaynak ne kadar kabul görür sizlerce bilemem.
    Bu topraklarda azınlıklar günümüzde ve geçmişte her zaman TÜRK halkından daha iyi şartlarda yaşamış.

http://dergiler.ankara.edu.tr/dergil...1270/14615.pdf
    Yüksek olasılık Kerem'de onlardan birisi.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Discretus rahat uyu..
    TR'de ERMENİLER yaşamadı, katliamda olmadı..Sürgünde olmadı..Tehcirde olmadı..
    Yolda ölen/öldürülen 1 milyon kişi asla olmadı..Herkes yatağında öldü...
    Bu katliamları yaptıkları için sorumlu tutulan ENVER ve TALAT PAŞA öldürülmedi..
    Yolda giderken ayağı taşa takıldı,eceli geldi öldü(ler)
    128 milyar dolar da kaybolmadı,yerinde duruyor.. İnanmıyorsan,Erdoğan'a sor)

sorun yok, görmek istemeyene ...!
    böyle uyanıklıkları yapman argumanlarının zayıf olduğu gerçeğini değiştirmiyor..

murat bardakçı senin tezlerini mi destekliyor ?? hayır..ama ondan alıntı yaptın ve kendi tezini destekliyor gibi gösterdin.. hatırlatmama rağmen görmezden geliyorsun..

malta mahkemeleri mevzusu ne ?? önemli mi olay açısından ?? önemsiz..istanbul işgal altında.. olay ingilizlerin sergilediği bir tiyatro..

bu sorulara cevap veremiyorsun..

çorba sevdiğin sonucunu çıkarıyorum buradan.. ama dengeli bir menü daha iyi bence..çok fazla çorba iyi değil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Bütün bu ve benzer haberlerin kaynağı bloomberg'den beyaz saray kıdemli muhabiri @JenniferJJacobs 'in bir tweet'i.

'NEWS: Biden told Turkey's Erdogan on today's call that he intends to recognize the early-20th century massacre of Armenians by Ottoman Empire forces as a genocide, sources tell
    @TurkWonk
    and me.'

Böyle bir niyet (intend) bahsedilmiş. Kesin değil. Demek ki halihazırda süren pazarlıklar mevcut.

Genocide veya Meds Yeghern hangi ifadenin kullanılacağı açıklamaya kadar sürecek pazarlıklara bağlı gibi duruyor.

Pazartesi piyasalar açısından;

Genocide kelimesi kullanılırsa Türkiye kaybedilir. Göze alabileceklerini sanmıyorum. Göze aldılarsa biz istesek de istemesek de Rus -Çin-İran ittifakına itilmiş oluruz. Kısa - orta vadede dolar yeni zirveler test eder, borsa ve bankalar halk ve aselsan çok ciddi satış yer.

Meds Yeghern ifadesinde dolar TL hızla 8 altı olur borsa çıkar, bankalar halkbank aselsan daha da olumlu etkilenir. S-400'lerin pasifizasyonu, F-35 programına dönüş kapısı ve rusya'nın karşı hamleleri başlar (Turist göndermeme, iş yapan inşaat -ihracat şirketlerimize binbir türlü zorluk, suriye de bazı olası sıkıntılar)

Şahsi düşüncem hala pazarlıkların sürdüğü ve Kamala Harris'e rağmen Meds Yegherh ifadesinin baskın çıkacağı.
    Dolar sırf bu yüzden mi 8 üstünde sizce? Bazen evin penceresine çıkıp yangın var diye bağırasım geliyor ...

6.  Alıntı Originally Posted by nihavent Yazıyı Oku
    Yüksek olasılık Kerem'de onlardan birisi.
    Aslında TÜRK'ler azınlık muamelesi görmüş.
    Almanya'ya gidin bakalım bu eleştirileri Alaman halkına yapın.!

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    böyle uyanıklıkları yapman argumanlarının zayıf olduğu gerçeğini değiştirmiyor..
    Argumanları zayıf olan BIDEN'e yazıver... Burada TR'ün türke propogandası fayda etmez...
    Doğrular budur diye,KONGREye, Biden'e yazacaksın.. kabul ettireceksin...

Benim inandığım gerçeği değiştiremeyeceğin gibi?

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Argumanları zayıf olan BIDEN'e yazıver... Burada TR'ün türke propogandası fayda etmez...
    Doğrular budur diye,KONGREye, Biden'e yazacaksın.. kabul ettireceksin...

Benim inandığım gerçeği değiştiremeyeceğin gibi?
    inandığın bir gerçek yok bu konuda, ama bir inancın var.. o da yanlış.. burada bu gece net gördük..

biden 'la benim işim olmaz, kabul ettireceğiz gibi bir gereklilik yok..abd'ye karşı komplekse girmek gereksiz bundan kaçın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 180/997 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •