Sayfa 181/639 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    http://www.gib.gov.tr/node/121469

Komik oldu.2016 kurumlar beyanı ile 2017 ilk çeyrek ticari tablo dipnotları aynı günde gelecek.
    şimdik beklenti ve tarih de 2 mayıs mı oldu şimdi...

2.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    şimdik beklenti ve tarih de 2 mayıs mı oldu şimdi...
    Bence hayır.Beyannamede herhangi bir düzenleme göreceğimizi düşünmüyorum.Her ikisinin de ortak özelliği zarar ihtiva edecek olmaları.
    Nûn

3.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Bence hayır.Beyannamede herhangi bir düzenleme göreceğimizi düşünmüyorum.Her ikisinin de ortak özelliği zarar ihtiva edecek olmaları.
    cezadan nasıl kurtaracaklar dersiniz peki ? var mı bir ön görünüzz

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    o zaman neden son 4 hafta müddet verdiniz bu kağıda...

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    o zaman neden son 4 hafta müddet verdiniz bu kağıda...
    Beyanname için vermedim,hesaplanan adatın kapsadığı süreyi baz alarak verdim.Önceki sayfalarda açıklamıştım.

6.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    cezadan nasıl kurtaracaklar dersiniz peki ? var mı bir ön görünüzz
    22 milyon zarar varken,adat üzerinden çıkaracağınız fark;matrahda değişiklik yaratmaz.Her iki durumda da matrah=0'dır.

Derseniz ki,bu para ortaklara dağıtılan kâr payıdır,amenna..En başından beri iddiam bu.

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    22 milyon zarar varken,adat üzerinden çıkaracağınız fark;matrahda değişiklik yaratmaz.Her iki durumda da matrah=0'dır.

Derseniz ki,bu para ortaklara dağıtılan kâr payıdır,amenna..En başından beri iddiam bu.
    Kâr var mı ki ortaklara dağıtılsin usta😂😂😂

Ayrıca diyelim ki sizin dediğiniz olsun ortaklara dağıtılsin hukuki bir dayanağı var mı

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Kâr var mı ki ortaklara dağıtılsin usta������

Ayrıca diyelim ki sizin dediğiniz olsun ortaklara dağıtılsin hukuki bir dayanağı var mı
    KV Madde 13:

Tamamen veya kısmen transfer fiyatlandırması yoluyla örtülü olarak dağıtılan kazanç, Gelir ve Kurumlar Vergisi kanunlarının uygulamasında, bu maddedeki şartların gerçekleştiği hesap döneminin son günü itibarıyla dağıtılmış kâr payı veya dar mükellefler için ana merkeze aktarılan tutar sayılır.
    Nûn

Sayfa 181/639 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •