Sayfa 181/472 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    o belgeler nedir, nereden bulunur ben de anlamadım, hiç yüklemeden sadece ssk ve bağkur numaraları girerek devam ettim o şekilde dilekçe oluşturdu, bakalım sonuçlanması ne kadar sürecek, bazıları aylarca sürer diyor bazıları birleştirme zorunlu değil diyor.

edevlet çalışma hayatımda 4a tesciline göre sadece yaşı bekliyor görünüyorum ama bilemedim birleştirme yapmadan başvurunca olur mu olmaz mı?

tabi bir de şöyle bir şey okudum "bir statüdeki çalışma süresi emeklilik için yeterli olanlar hizmet birleştirmesi yapmak zorunda değil" benim yeterli olmuyor mesela onun için mecburen birleştirme yapmam gerekiyor sanırım.
    Boşuna uğraşmışsın...Hizmet cetvelinde hizmetleriniz (a,b,c) görünüyorsa sistem sizin adınıza daha önce birleştirme yapmış demektir.

Görünmeyen kısım var ise onu elinizdeki belgelerle sisteme işlemelisiniz.

Bende 4a,b,c hepsi vardı..1 haftada emekli oldum hatta o kadar farklı merkez ve şehirde belge vardı ki hepsi en son prim yatan yerde toplamışlardı...

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Boşuna uğraşmışsın...Hizmet cetvelinde hizmetleriniz (a,b,c) görünüyorsa sistem sizin adınıza daha önce birleştirme yapmış demektir.

Görünmeyen kısım var ise onu elinizdeki belgelerle sisteme işlemelisiniz.

Bende 4a,b,c hepsi vardı..1 haftada emekli oldum hatta o kadar farklı merkez ve şehirde belge vardı ki hepsi en son prim yatan yerde toplamışlardı...
    yani benim de aklıma geldi sistem otomatik olarak birleştirmiş gibi geldi ama emin de olamadım, 4a ve 4b var,
    4a yazana basınca bu çıkıyor.
    4a.jpg
    4b ye basınca bu çıkıyor
    4b.jpg

Askerlik doneminizi kontrol ettiniz mi, ben askerlik borclanmasi yapmistim o donemi silmisler ortada yok insallah evde dekont filan duruyordur diyorum ama nette baktim pek cok kiside bu sikinti varmis, yeni duzenleme filan mi yapiyor bunlar acaba

iste bir kac ornek...
    --------1,5 ay önce 300 günlük askerlik borçlanması yaptım. Bugün kontrol ettiğimde 300 gün süre toplam prim gününden düşmüş ve parayı ödemedim görünüyor. Dekont elimde. Sistemsel bi sıkıntımı yoksa başka bişey mi dönüyor bilemedim
    --------Merhaba ödeme yaptığım askerlik borçlanması e devlete yansımış eyt kapsamıda 1999 un 5 .ayına çekilmişti şimdi bakıyorum sistemden silinmiş bir bilgilendirme yapabilirmisiniz
    -------Eylülde 375 gün askerlik borçlanması yaptım. Ara ara girdim e devletten ilk önce 03.04.1998e çekmişler, sonra 02.09.1999.bugün girdim. 09.09.2000. Askere gittiğimde sigortalı değildim. Kasım 1998 de gittim askere.
    -------Aynısı bende oldu bugün. 4 sene önce yaptığım 240 günlük borçlanma silinmiş! Ve bu ilk kez de olmuyor. Silip silip yüklüyorlar. Yarın ya da pazartesi düzelmesini bekliyorum.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Siz de haklısınız hocam.
    Sorunun EYT' liler ile ilgisini anlamakta ben de zorlanmıştım.

Sorunuzu bir de;
    Diyanet işleri Başkanlığı, Vatikan veya Dünya Felsefe Federasyonu (FISP) e yazmalısınız.
    En doğru cevabı bunlardan biri verecektir meşrebinize göre.
    Vatandas bal gibi rusveti yedi

olay bu kadar basit

Insanlara ilkokulda vatandaslik bilgisi dersi verilmezse olacagi budur

Onemli olan ulkedir vatandir kisinin kendi cebine girecek olan para degil

Bu EYT yuzunden enflasyonun %200 u gecmesi cok buyuk ihtimal

devam ediyo yakinmalar
    --------Bu nasıl iştir anlamadım? 2 yıl evvel yaptığım 88 günlük yedek subay okulu askerlik borçlanması düne kadar sistemde gözüktüğü halde bugün itibariyle sanki yokmuş gibi sistemden kaldırılmış. Neden?
    --------Askerlik borçlamasını 2020 yılında ödedim şu anda ödeme yaptığım görünmüyor. Sebebini öğrenebilir miyim?
    --------Askerlik borçlanmasının tümünü sistemden neden sildiniz onun cevabını verin bakalım
    --------benim de yaptigim askerlik borclanmasi sistemde yok ayri bir dosyaya mi aldiniz bunu, aciklama neden yapilmiyor...
    --------2014 yılı askerlik borçlanması yaptım hizmete başlama tarihi 2001 askerlik borçlanması gözükmüyor 170 bilgi aldım nedeni nedir niçin bu ayıp düzeltmesini yapılması talebinde bulunuyorum aksi taktirde sorumlu kişilere hukuki işlemlerin yapılması uygulanacaktır
    --------5 6.yil önce askerlik borçlanması yapmıştım daha düne kadar sistemde gözüküyordu bugün yok.. Askerlik borçlanmam sistemde gözükmüyor..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. Taşerona Kadro+ Ek Gösterge+ Asgari ücret+ EYT

Kılıçdaroğlu iktidara gelemden devleti 6 ayda batırdı. Sırada memur ve emekli var. Kılıçdaroğlu istedi Erdoğan yaptı. 😆 hepsi de ileride güzel anacak bir nesil olacak. Tabi anacak bir toprak kalırsa.

7. Eskiden 38 yasindakiler nasil emekli oldu oha diyorduk

Artik oyle hata asla yapmayiz heralde diyorduk

Simdi 43 yasinda bir suru emeklimiz olacak

5 sene ileri atmisiz 30 senede

Guzel demekki 2052 de 48 yas EYT si cikar bu gidisle ama o zamana kadar SGK nin butcesi diye bir sey kalirsa

Sayfa 181/472 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •