Sayfa 182/940 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Sabırla beklemesini bilen neması nı alır
    Biz 7 yıldır tspor hissesi alıyoruz
    Neler gördük yasadık
    Iyi fiyat her zaman kazandirır
    Her hissenin iyi zamani vardır
    Hisse her zaman en kötü zamnda alınmalıdır
    Bugun tspor destek atma zamani
    Ben butun paramla asla alim yapmam fiyat geldikce alım öneriyorum
    Hisse biraz yukselince ucanlar kacanlar doluyor buraya
    Gun bugun konusma zamanı
    İyi gunde herkes yazar olumlu

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. istediğin kadar bilanço ertele,sahi niye ertelenmişti bilanço...
    financial fair play..bravo
    iki yakanız bi araya gelmiyo..gerçekten çookk üzüldüm
    yazıklar olsun;böyle hisseye de...
    ayrıca bana da yazıklar olsun,bula bula bu hisseyi buldum ya almak için,umut ettim çıkması için..
    Son düzenleme : deli dolu; 08-03-2018 saat: 17:40. Sebep: ekleme

3. ISLETMECILIGI TICARET A.S`NIN KAMUOYU AYDINLATMA PLATFORMU`NDA (KAP) YAYINLANAN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

FIFA TARAFINDAN BUGUN KULUBUMUZE GONDERILEN YAZIDA, SIRADAKI ILK TRANSFER DONEMINDE UYGULANMAK UZERE TRANSFER YASAGI GETIRILDIGI TARAFIMIZA BILDIRILMISTIR.

ILGILI YAZIYA KONU OLAN BORC ODENMIS OLUP, KARSI TARAFIN ODEMEYI FIFA`YA BILDIRMEMESINDEN KAYNAKLI ORTAYA CIKAN BU DURUMUN DUZELTILMESI ICIN GEREKLI GIRISIMLER B

4. Bu oyunlara ne gerek var tspor usta sana yakışmıyor

5.  Alıntı Originally Posted by OSET Yazıyı Oku
    Bu oyunlara ne gerek var tspor usta sana yakışmıyor

Ha bi sus
    Amacın ne pazarlamacı mısın sürekli düşen hisseyi pazarlamaya çalışıyorsun...

6.  Alıntı Originally Posted by Patari Yazıyı Oku
    Bizim spek kansız, büyük ihtimalle de bu kadar ah alarak uzun süre yaşayamaz. Eski kullanıcı adımı unuttum, 2011 den beri buralardayım, 2014 den beri de buraya bakmadım.
    Elimde tek hisse bu olsaydı kafayı yerdim. Tabi bunu 7 tl iken tüm hayalleri gömdüm, diğer hisselerin kârının bir kısmı ile alıyorum ama Şerefsiz, ahlaksız, kan emicisin aldığım günden beri. Her alıştı beddua ediyorum sana ey spek ya da adın her ne haltsa, biri denk gelir elbet. Allah size sabır versin, her zaman üç beş spek köpeği gelir burayı gazlar, grafik, hayaller derken, millete gömer giderler. istersen bin tl ol burada olacağım, giriş ve çıkış noktası belirleyin ve kimseyi dinlemeyin. Kâr veya zararda aç gözlü ve hayalperest olmayın tek tavsiyem bu. Endeks olmuş 120 sen hala, neyse büyük..........
    Böyle işte. Yatırım tavsiyesi değildir. Hadi bana eyvallah belki bir kaç sene sonra sövmek için bir daha gelirim. Ytd
    İki buçuk ay önce yazdım bunu, burada kimseye inanmayın, gaza gelmeyin, al, sat, tut, yat diyenlere, bir grup ******** geldi gitti, transfer yasağı kalkar da hep hayal satılıyor bu hissede, ne zaman icraat olur o zaman düzelir bazı şeyler, icraatın ne zaman olacağı ise fal gibi. Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ben pazarlıyorsam sizde almayın
    Kimse zorla hisse satmıyor
    Yapılan haberler manipilasyon kokuyor
    Önce yok futbolcuya borc ödenemedi 2 saat sonra ödedik yok evrak gecikti
    Bunlar oyun degilde ne
    Bunlar kc yatırimcıyı ezme derdinde
    Ben burdayım ve savunmaya devam edecem

8.  Alıntı Originally Posted by Patari Yazıyı Oku
    İki buçuk ay önce yazdım bunu, burada kimseye inanmayın, gaza gelmeyin, al, sat, tut, yat diyenlere, bir grup ******** geldi gitti, transfer yasağı kalkar da hep hayal satılıyor bu hissede, ne zaman icraat olur o zaman düzelir bazı şeyler, icraatın ne zaman olacağı ise fal gibi. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Kalemine sağlık...

Sayfa 182/940 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •