Sayfa 182/503 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 4021 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

rusya savaş çıkarmamış olsa gazın değeri
    300dolar/1000m3

Kimisi fiyati 1500dolardan hesaplasa da
    2055'ye kadar fiyatin 1500dolarda mı kalacak?

bunu kimse yemez

650milyar x300 = 200milyar dolar adil bir fiyat olur. Bundan da yatırım işletme giderini düş. Merkez bankasından eksilen rezer

yeni bulunan 58 pek bir sey ifade etmiyor. birkaç kuyu daha bulunursa belki 2030dan sonra sisteme bağlamanın bir anlamı olur.

2. Bir kaç güne bakıp, yorum yapan kişi de kendini uzman sanıyor. Senin aklına göre hisse 2 Lira iken de ben pazarlama yapıyordum. O zaman da battı, batıyor diye yazıp duruyordun, şimdi de...

Bekleyelim bakalım, 2023'de bilançolar gelince kim haklı çıkacak...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    hisse pazarlama taktikleri 101
    Dil aslandır, yatar eşikte...

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Bir kaç güne bakıp, yorum yapan kişi de kendini uzman sanıyor. Senin aklına göre hisse 2 Lira iken de ben pazarlama yapıyordum. O zaman da battı, batıyor diye yazıp duruyordun, şimdi de...

Bekleyelim bakalım, 2023'de bilançolar gelince kim haklı çıkacak...
    sende alzheimer başlangıcı olabilir

ben şirket batıyor demedim. bilhakis borcunu ödüyor.

dediğim şu:

dinçkökler ve cez .... olup gitmeden bu şirkette adam gibi bilanço gormemiz imkansız.
    şirket isterse agziyla kuş tutsun, herifler ısrarla bilançoyu negatif gösteriyor.

4. İsteyen geriye doğru açar okur yazdıklarını. Bir kere şu hisse ile ilgili olumlu yorum yapmışlığın var mı bakalım? 2 Lira iken ne yazıyorsan aynı şeyi yazıyorsun. Akkök zaten bir yere gitmez bu fiyatlardan. Cez zaten tarihinin en büyük karlarını yapıyor, bu fiyattan satması için hiçbir sebep yok. Dağıtımcı şirketten çıktı ama kaça çıktı bilmiyoruz; bundan çıkmak için kaç Lira ister acaba? 1224 MW şirketi bu fiyattan verir mi?

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    sende alzheimer başlangıcı olabilir

ben şirket batıyor demedim. bilhakis borcunu ödüyor.

dediğim şu:

dinçkökler ve cez .... olup gitmeden bu şirkette adam gibi bilanço gormemiz imkansız.
    şirket isterse agziyla kuş tutsun, herifler ısrarla bilançoyu negatif gösteriyor.

5. Borsada yılsonlarında kar satışları çok normal. Genel olarak fonların, portföylerin satışları oluyor yılsonlarında. Portföy ve fon yöneticilerinin bonusları buna bağlı olur genelde. Hesapları kaparlar, yeni yılda yenidenbaşlarlar. Akenerji için de aynı şey geçerli. Özel bir durum yok...
    Son düzenleme : Chetuo; 28-12-2022 saat: 18:18.

6. 290MW daha yeni 3.3 Milyar Liraya satıldı. 1224 MW'ı satıyorum deseler millet kapıda sıraya girer...

https://www.nethaber.com.tr/adularya...atildi/497037/

7. Bide 300 mw yenilebilir var 1225 in içinde. Borsada da sadece 300 mw yenilebilir santrali olan kaç liradan fiyatlaniyor bı bakin yada bakmayın ben soyliyim 12 milyar lira.ustune bide bu aralar 24 saat çalışan 900 mw lik egemer. Artar düşer çıkar değere yatırım yapmak lazım. En azından hak ettiğiniz için degil hile ile hurdayla alabilirler paranızı.

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    290MW daha yeni 3.3 Milyar Liraya satıldı. 1224 MW'ı satıyorum deseler millet kapıda sıraya girer...

https://www.nethaber.com.tr/adularya...atildi/497037/
    yerli kömür santralini de bize örnek verdin ya

alakaya çay demle!

konuyla alakası yok ama 290mw santralin şirket degeri haberde yer almamıs.
    günahiyla sevabiyla 170milyon$ para saymişlar.
    santralin borcu harcı ne kadarmış haberde yer almıyor.
    belki 100milyon borcu vardi belki 200...
    yani santral borçsuz haliyle kaç para ediyor bilemiyoruz

Sayfa 182/503 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •