Sadece bireysel tuketimin girtlagini sikmadilar, birkac kredi kartiyle borcunu dondurmege calisan tum yurttaslari acliga mahkum ettiler.
Oysaki bunlar, damdan dusen ve direnmege calisan son gruptu.
Artik kaybedecek bir seyleri kalmadi.
Sadece bireysel tuketimin girtlagini sikmadilar, birkac kredi kartiyle borcunu dondurmege calisan tum yurttaslari acliga mahkum ettiler.
Oysaki bunlar, damdan dusen ve direnmege calisan son gruptu.
Artik kaybedecek bir seyleri kalmadi.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Filenin Sultanları nın kazandığı tarihi başarı gericilerin hedefinde. Hedefe alan isimler arasında AKP ye yakınlığıyla bilinen ilahiyatçı İhsan Şenocak ve üniversiteler için fuhuş yuvası diyen Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu bulunuyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa
Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin denir ya...
Belki de herkesin açlıkla terbiye edilme zamanı gelmiştir, kimbilir.
Ocu bucu şucu denilerek ideolojilerle bölünüp yönetildiklerini anladıkları ve aslında ülkenin %85 inin 'aynı tarafta' olduklarını kavradıkları an durum değişebilir.
Her şey halk için, gerisi fasa fiso...Allah vere de işin içinden çıkamayıp ülkeyi bi savaşa mavaşa sokmasalar. Onu da yaparlar maksat kaynasın gitsin arada her türlü hesap.
Çok negatif düşünüyorsunuz...
Herkesin keyfi yerinde ;
Kırtasiye örneğindeki gibi alıcı fiyata bakmıyor ,satıcı dibine kadar köklüyor ,hiç kimse şikayet etmiyor...
Halkın durumu inanılmaz iyi durumda ....Aksi olsaydı halk bunlarla devam demezdi...Bizim halk kadar çıkarcı bir halk yok , halkın çıkarına uygun olsaydı emin olun Muhalif partilerden birini süprizle tek başına iktidara taşırdı...
Herkes halinden memnun olduğundan birşey olmaz...
Boşuna kendinizi yormayın...
Dipnot: Yüksek primle emekli olanlar hariç kimse dikilmiyor....
Yazdıklarınıza, özellikle dip not olarak yazdıklarınıza katılıyorum.
EYT bize ilk vurduğunda bir dakika sesimizi dinlemeyenler sıra kendilerine geldiğinde bas bas bağırdılar.
Ben EYT ye ilk takılanlardan olup 5 yıl geç emekli oldum. Bizlerin günahı neydi 5 yıl geç emekli edildik ?
Yıllarca en üstlerden fazla gün olarak yüksekten prim ödedik.
Şimdi neredeyse 5001 gün asgari ücretten prim ödeyen kadar maaş alıyoruz.
Ben devlete de hakkımı savunmayanlara da hakkımı helal etmiyorum.
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Tabi her birey kendi çevresine bakarak durumu yorumluyor.Yanlış enformasyonun her şekilde kral olduğu çağımızda doğru ne onu bilmek zor.O nedenle biraz ampirik gözlemlerimize bakmak lazım.Ben ve çevrem geneli itibariyle orta ve orta üstü geliri olan insanlardan oluşuyor.Bila istisna her tanıdığım geçen yılla bu yıl arasında bazı şeylerden vazgeçmek zorunda kaldı.Hobisinden vazgeçen de var,yurtdışı gezisinden de,dışarda yemeği bırakan da,migros yerine üç harflilerden alışverişe başlıyan da arabasını satan da herkes kendi seviyesinde bir alt seviyeye düştü gibi bir şey.Bilemiyorum sizlerin gözlemleri nasıl.E herkes fakirleşiyorsa işler nasıl iyiye gidiyor)))
Yer İmleri