Sayfa 182/999 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Viop LVII

1. Topiclerde bir BOFA robotu muhabbetidir gidiyor. Bu konuya girenlerin bir tanesinin onun ekürisi olan YKB robotunu dile getirdiğini duymadım.

Bir diğer konu bazı derin olmayan tahtalarda BOFA robotunun nasıl tokatlandığını bu tokatlanma giderilsin diye hangi kurumların fonları dahil nasıl seferber olunduğunu dile getiren tek bir Allah'ın kuluna rastlamadım. Niçin diye hiç soran var mı kendisine?

Herkese iyi hafta sonları dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Quantum bilgisayar kimde bilmiyorum, umurumda da degil.. bofa robotu da var onun da mk.. Ne yapacagiz ağzımızı açmayacak mıyız? Memleket kurtlar vadisi replikleri doldu.. herkeste bir gizem havası...hayret birşey ya..
    Edit: baktım varmış.
    Türkiye'de üretilen kuantum bilgisayar ASELSAN'ın geliştirdiği yüksek programlı, en başarılı bilgisayar sistem ağına sahip olup simülatör çalıştırma faaliyetleri devam devam etmektedir. Kuantum bilgisayar özellikleri geniş ve kapsamlı olup ilk kez 1982'de fizikçi Richard Feynman tarafından üretilmiştir.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Quantum bilgisayar kimde bilmiyorum, umurumda da degil.. bofa robotu da var onun da mk.. Ne yapacagiz ağzımızı açmayacak mıyız? Memleket kurtlar vadisi replikleri doldu.. herkeste bir gizem havası...hayret birşey ya..
    Edit: baktım varmış.
    Türkiye'de üretilen kuantum bilgisayar ASELSAN'ın geliştirdiği yüksek programlı, en başarılı bilgisayar sistem ağına sahip olup simülatör çalıştırma faaliyetleri devam devam etmektedir. Kuantum bilgisayar özellikleri geniş ve kapsamlı olup ilk kez 1982'de fizikçi Richard Feynman tarafından üretilmiştir.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aynen hocam.

Bir havalar bir havalar, "ben var ya çok şey biliyorum!"

Günlük al-sat işlemlerini not edeceğim uygulama aradım.Türkçe yok..
    Trading Journallar var, bana uymadı..
    Ancak,NOTION uygulaması ile trade journal oluşturmuş biri youtube da detaylı bilgi vermiş.
    meraklısına ilginç gelebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=KWrn2ffzc_U&t=545s

GPT-4o her yerde konuşuluyor.
    ücretsiz olduğu da yazılıyor ama ya ben bulamadımi beceremedim ya da yazanlar pas geçiyor.
    Standart kullanıcı ücretsiz GPT3.5 ,üst versiyon aylık 20 USD istiyor..Premium özelliklerde GPT-4o açılıyormuş.

Daha yeni versiyonu bing. uygulamasında var ,O da 4.0.

https://www.instagram.com/reel/C43Ks...ljdGI0NzByeg==

Banka hissesi alınca böyle yapan var mı
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Aynen hocam.

Bir havalar bir havalar, "ben var ya çok şey biliyorum!"
    Bu durum bende olmaz olması mümkün değil. Topiğin genelinde var. Hayır anlamadığım sosyal medyada şehir efsanesi şeklinde yayılan yanlış olan bir şeye buradakileri uyandırmaya çalışmamın nesi yanlış?

Hemde bu yazılara çoğunluğun ayar olduğunu bilerek yazıyorum. Rahat olun 1 yazarım 2 yazarım bu 3 etti bir daha yaz para verelim deseniz yazmam. Herkese iyi hafta sonları dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Hastaneler...
    Nisan Mecburi Hizmet Kurası, Kızım Kars taraflarına gidecek.
    Telefonla hastaneyi arayıp, soruyor.. aynı dalda kaç Dr. uzman var, falan filan..Sıralama yapacak
    Aynı dalda, telefon açtığı 7 ilde doğu taraflarında bitlis,şırnak,hakkari,bayburt,yozgat,ardahan...dr. yok..1 adet uzman Dr. yok..

Sağlık bakanlığı mezun olan uzmanları doğuya göndermeye çalışıyor.
    Batıda kadro açmıyor..(pardon milletvekili yakınları hariç)

Hatta Bursa'da da el cerrahisinde 1 adet uzman Dr.varmış.. Yetişmiyor! Yetişen de durmuyor..

Vahim..

Kendi nüfusuna bakamayan ülkemiz, Yunanistan nüfusu kadar göçmenleri aşkla kabul etti..
    Onlarda soframızdaki her şeyi öncelikle silip süpürüyorlar..VErgiler onlara gidiyor..
    Sağlık harcamalarında ön sırada olanlar suriyeliler..
    Devlet yardımlarında , okul yardımlarında her yerde 1.sınıf muamele..Suriyeli,afgan,afrikalı ne varsa..
    Alsancak/İZmir Behçet Uz Çocuk hastanesinde hasta gelen suriyeli oranı %90 deniliyor..(Orada çalışanlar anlattı)

Temel bozuksa, üstüne ne dikersen dik, çürük olur..
    Bozuk temel, RTE.. yanlış adam, giden onlarca yıl ve asla düzelemeyecek bir Ülke..

Sayfa 182/999 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •