Sayfa 183/1004 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Sallama çay efekti.!!
    Formasyonu.!!!!
    Patenti bana ait.!!
    Masallar dünyası.!!
    Masallar dünyası..!!
    oolong çayı mı o ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    İlgililere servis tamamlandı ihtiyaçları karşılandı. Yola devam. Sn Sugosu'dan da şüpheleniyorum siz de mi ilgililerdensiniz. Bol kazançlar.
    İlgili derken?

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Hep bunlar DIJJJ güçlerin yüzünden
    Filüminati üst akıl fetö dış minnaklar vb

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668

[IMG][/IMG]

!!!!!!

https://youtu.be/Q39PLgQjD2Q
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    İlgili derken?
    Espiriydi dostum. Merkezin bu satışlarını yüklü döviz talebi olanlar için yani malum taraflar için yaptığı düşüncesindeydim. Arada bizlerde ufak ufak nemalanıyoruz.

6. Elli yedi kere yazdım elli sekizinci olsun. Ferrarilere, Porschelere bindiler, kaçak et kesip cevizler fındıklar kırdılar, lüks yatlarda katlarda partiler yaptılar. Şimdi hesabı sana bana ödettiriyorlar. Bu kadar net. Onlar değerli, too big to fail. Sen garibansın. Ödeyeceksin. O kaddan.

Özel sektörün borcu devletin borcudur diye resti çektikleri gün bu iş bitmişti. Kimse anlamadı neler olacağını. Ahanda işte olanlar oldu, oluyor.

Tüfe side, faizi de, 128 ide alayının arkasında bu var.

Reel sektörü batan bir ülke ayakta duramaz. Sektörün, iş gücünü, üretimi, sermayeyi elinde tutanların desteğini kaybeden bir iktidar kaybetmeye mahkum kalır. Yapacak bir şey yok. Sen garibansın. Öde bakalım Natalyaların, Olgaların parasını dayu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Elli yedi kere yazdım elli sekizinci olsun. Ferrarilere, Porschelere bindiler, kaçak et kesip cevizler fındıklar kırdılar, lüks yatlarda katlarda partiler yaptılar. Şimdi hesabı sana bana ödettiriyorlar. Bu kadar net. Onlar değerli, too big to fail. Sen garibansın. Ödeyeceksin. O kaddan.

Özel sektörün borcu devletin borcudur diye resti çektikleri gün bu iş bitmişti. Kimse anlamadı neler olacağını. Ahanda işte olanlar oldu, oluyor.

Tüfe side, faizi de, 128 ide alayının arkasında bu var.
    Garip guraba dediler,destek aldılar faturada onlara çıkıyor.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Garip guraba dediler,destek aldılar faturada onlara çıkıyor.
    Erdoğan ekonominin yeni yol haritasını açıkladı: Çin modeliyle büyüyeceğiz

https://www.karar.com/guncel-haberle...eliyle-1641643
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 183/1004 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •