Hadin iyi geceler..
Yattım..
Hadin iyi geceler..
Yattım..
Kuyruklu yalan
18 mart 1998
http://arsiv.sabah.com.tr/1998/03/28/r20.html
yillardir yapilanma var diye bağırıldı duruldu...
yok askeri vesayet yok mağduruz
müslümlere zulüm var vıyak vıyak...
sonunda temizlemeye çalışan ekibi de temizlediler..
irtica mı varmış ? evet varmış... ama suç olmaktan çıkardı birileri..
mağdur mu varmış ? sümüklü edebiyatı varmış...
özalın çillerin ecevitin resimleri boy boy bu takkeli delliyle..
o yüzden
insan analizi yapamayanlar devlet analitiği yapınca
bugün dakkeliler tank yürütür...
yarın yunan işgal etseydi daha iyi olurdi diyen danışmanların ışığında
rectuma spot lamba sokarak iç dünyayı aydınlatırlar..
Değişen dünyaya ayak uydurur toplum
yada tarih sayfasında yerini alır.. başbakanlık forsundaki 16 yıldız istikrarın sayısı değil sonuç olarak...
yıkılan devletlerimizin sayısı...
Osmanlını dağılmasına yarım bıraktığınız yerden devam edecekseniz buyurun..
tutmayalım....
moldova yugoslavya sırada Turkiye vardı..
bas bas bağırdılar 90larda..
realize edin rahatlayın...
Sn EKaya, uykumu kaçırdınız..
Şimdi.......
Gökçek ile Arınç biribirlerini suçluyor, sen feTÖ'nin başbakanı olacaktın, sen Ankarayı parsel parsel sattın diye...
Atışıp duruyorlar...
Araya biri müdahil olup arabuluculuk yapmaya çalışıyor... Bozacının şahidi misali..
Kim .??
Gülerce...
Zihniyet bu zihniyet... Al ikisini vur ötekine, al ötekini vur berikine, al üçünü vur yere...
Nereden bakarsan bak, üçü de aynı yolun yolcusuydu... bir zamanlar....
Bizi boş kafalı, bir şey bilmez, anlamayan, düşünmeyen, bilmeyen birileri olarak görmek de (her ne hikmetse) sizin zihniyetiniz..
Bakın bu cümleyi bir Ak Partili kursa şaşırmazdım. Yıllardır, "bidon kafalı", "göbeğini kaşıyan adam", "makarnacı", "çoban" gibi yaftalara maruz kalan Ak Partililer değil miydi?
Estagfurullah, kimseyi boş ve aklı yetmez gibi aşağılayarak bir hadsizlik içinde bulunmadım. Ama dinlememek ve söyleneni anlamaya çalışmamak üzere kurulu bir düşünceyi kabullenemiyorum. Fikirlere, karşı görüşlere her zaman açığım. Ancak, benim fikrim hür vicdanım hür demek, senin ki değil demektir aynı zamanda. Fikrinin ve vicdanının hür olmadığı düşünülen kişiye karşı itibar edilmez, görüş ve fikirleri dinlenmez. Algıların kapalı olmasından kastım budur.
Çok uzatmadan belirteyim, 2004 yılında MGK'da Gülen cemaati nin kontrol altına alınması kararı alınmış ve Erdoğan dahil kurul üyeleri (bir eksik) tarafından imzalanmıştır. Hiç bir şey birden olmaz. Cia tarafından yıllarca kollanan ve yönlendirilen bir yapıyı öyle hemen söküp atamazsınız. Zaman gerekir, bağlantıların ve yan kolların netleşmesi gerekir.
Sizi çok tutmayayım Sn Delikan. Hayırlı geceleriniz olsun.
Biz yokken akepeliler çoşmuş..NEYİ SAVUNUYORSUNUZ, MAHŞER GÜNÜ HIRSIZLARLA BERABER OLACAKSINIZ.
https://www.youtube.com/watch?v=Y-GC18RuhAY
FETO ne kadar hain, ********, kansız bir terör örgütü ise ve GERÇEKSE bu kasette o kadar GERÇEK...Gözün görmüyor, kulagın duymuyor, kafan basmıyorsa daha ben ne diyeyim kardeşim...Allah ıslah etsin...
Evet, ben sade vatandaş olarak bilmiyorum . Çok BASİT sorulara cevap arıyorum. Bana yazılan cevaplar nickimle ilgili !!!!!!!!!
MIT ne yapıyordu ?
Ne operasyonu ?
O kamyonlarda silah varmıydı ?
Varsa, kime gidiyordu ?
Cevap veremeyeceksen nickimle uğraşma 'bilmiyorum, sallıyorum' de .....
Senin nickinde escobarı anımsattı nedense !!!!!!!!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri