Sayfa 185/1000 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Balık halinde hamsi kutu ile 10-20 tl arası değişiyor .

8-15 kilo arası balık oluyor kutulara göre 🤣🤣🤣

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Ortalama 10 kiloluk bir kutu hamsi 20 TL bile olsa bedava.

Hisse.net İzmir hamsi şöleni yapsak katılım nasıl olur?

2.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Cumartesi Antalya'yada ayıklanmış dondurulmuş kutulu Hamsiyi (750 Gr ) 25 TL ye aldım .
    Pazarlamasını Antalya'yada yapın Metro dahil hiçbir yerde hamsi yok,[emoji847]

Domates te pazarda uçuk burada...marketler toptan ucuza kalitesini alıyorlar...buranın bahanesi Ruslar aldı fiyatlar böyle diyor...Mazot nakliye ile Ankara İstanbul fiyatlarını açıklayamıyorlar o ayrı[emoji16]

Sorun kur mur değil...zihniyetlerimiz kötü

Bir arkadaş anlatmıştı Amazondan bir ürün alıyor...bir süre sonra geri ödeme yapıyorlar arkadaş kıllanıyor...yazışmalarda indirim yada vergiden dolayı iade yapıldığını söylüyorlar...bir ay sonra bir iade daha yapıyorlar...Biz de de Allah'ın simitcisi bile kur 7 lirayı gördükten 3-4 gün sonra simide iki katına yakın zam yapıyor...be kardeşim deponda hiç mi un mum yoktu!...yeni ürün alırsın zammı yeni maliyetlere göre yaparsın....

Özetle iş ahlakını yok
    Kutu da 8-9 kilo var ama kilosu 1 tl civarında

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    bu faizi veren hangi banka bir ara burgan dedıler web sayfasına baktım faiz 1.75 di
    Şube pazarlık en yüksek vakıfta şu anda dolar olarak burgan da 7.5 var

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Balık hadi bozulabilen bir şey ama stokçuluk işte böyle salih amellerle başlar..

Türkiye eski Türkiye değil..
    1 e 25 iyi kar değil mi ama buzlayıp pazarlamak lazım elde patlama ihtimali var 🤣🤣🤣

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Burgan ve Vakıfbank'tan çok rahat %7 ve üzeri oran alabilirsiniz.
    bu dedıgınız sanırım musterı temsılcısının verdigi rakam adamına göre web sayfalarında yuzde 7 dıye bır bılgı yok

6.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Ortalama 10 kiloluk bir kutu hamsi 20 TL bile olsa bedava.

Hisse.net İzmir hamsi şöleni yapsak katılım nasıl olur?
    Ben en son Bora jetle geldim İzmir 5 tl gidiş 2.5 tl dönüş .

Sonra kapattılar bir daha denk gelmedi ucuz bilet

trup başladı konuşmaya ikiside konuştu mu doalr çoşuyor
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku

Sorun kur mur değil...zihniyetlerimiz kötü

Bir arkadaş anlatmıştı Amazondan bir ürün alıyor...bir süre sonra geri ödeme yapıyorlar arkadaş kıllanıyor...yazışmalarda indirim yada vergiden dolayı iade yapıldığını söylüyorlar...bir ay sonra bir iade daha yapıyorlar...Biz de de Allah'ın simitcisi bile kur 7 lirayı gördükten 3-4 gün sonra simide iki katına yakın zam yapıyor...be kardeşim deponda hiç mi un mum yoktu!...yeni ürün alırsın zammı yeni maliyetlere göre yaparsın....

Özetle iş ahlakını yok
    Aaaaa şu an çok şaşırmış durumdayım
    Sizden böyle cümleler okumak beni şok etti diyebilirim...
    Sizi tanıdığımı sanıyordum ama yanılmışım...
    Demek ki sanal da bir insan hakkında "sizi tanıdım" diyebilmek için uzunca bir süre gerekiyormuş....

Bu toptancı ve/veya yargılayıcı ve ana akım medyanın tesiri altında oluşturulduğunu düşündüğüm görüşlerinize katiyen katılmıyorum

İtirazım şuna:Siz "Dr" sunuz ve kendinize ait muaneyeniz de çalışıyorsunuz....Dolar la en ufak bir alakanız yok...Hatta sıfır alakanız var sizin kast ettiğiniz mana da.Çünkü siz beyin satıyorsunuz...
    Peki "Dr" lar hiç zam yapmıyorlar mı muane ücretlerine?
    Yapmasınlar mı?

Sanırım yeterince açık oldu....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 185/1000 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz