Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ben de garanti bankasından iki kere AAL alım verdim iptal oldu, ANL, SLF, HSL, IGL zaten hiç görünmüyor halbuki bunlar tefasta işlem görüyor, sadece FIL alınıyor. PPF fonlarını bazı bankalar sadece kendilerii satıyor galiba.
    evet fil var hepsinde. fil de sanki bir kez alarken 20% bloke yapti ziraat( nedenin sayin admustafa aciklamistir o zaman. hatirlamiyorum)!

arkadaslar akbankta anl ve ya ale gecelimmi? komisyon falan farkli degilmi? birisi varmi kesin bilsin?

2. arkadaşlar ilk defa ppf almayı düşünüyorum.
    hesabım ing e-turuncuda günlükte 23.50 günlük işliyor
    ing portföy para piyasası fonu günlük getirisi %0,0639 olarak görünüyor.https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IGL
    Mevduat karşılığı =(Günlük %Getirix365x0.90)/0.85 hesaplamasıyla %24.69 mevduat karşılığı oluyor sanırım.bundan da %10 stopaj kesilecek sadece.

doğru anlamış mıyım acaba,bir de aldığım fonu istediğim zaman satabiliyor muyum 5 gün sonra satıp normal vadeli mevduata yine atabilirim öyle değil mi?
    stopaj dışında herhangi bir kesinti oluyor mu acaba?
    bilmem gereken önemli bir husus var mı acaba işlemleri 09:00-13.00 arası yapmak lazım anladığım kadarıyla.

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    arkadaşlar ilk defa ppf almayı düşünüyorum.
    ing portföy para piyasası fonu günlük getirisi %0,0639 olarak görünüyor.https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IGL
    Mevduat karşılığı =(Günlük %Getirix365x0.90)/0.85 hesaplamasıyla %24.69 mevduat karşılığı oluyor sanırım.bundan da %10 stopaj kesilecek sadece.

doğru anlamış mıyım acaba,bir de aldığım fonu istediğim zaman satabiliyor muyum 5 gün sonra satıp normal vadeli mevduata yine atabilirim öyle değil mi?
    bilmem gereken önemli bir husus var mı acaba işlemleri 09:00-13.00 arası yapmak lazım anladığım kadarıyla.
    Hesaplamayı mevduat karşılığını bulmak için yapıyoruz fonda %10 Stopaj kesilir fakat mk oranı üzerinden %15 kesilecek diye düşünmelisiniz. Fonu eğer bankanın PPF'si ise günün istediğiniz saati satabilirsiniz. Stopaj dışında bankalar MKK ücreti veya yatırım hesabı için ücret ilave ücret alabilirler bunları da göz önünde bulundurun.

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku

Ozel mesajda detail yazdim
    Sadece mkk karsiligi hesaplarken 10 faiz stopaj hesaplamayacaksiniz

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku

Bende fil alicamda ne keser bilemedegim için kararsızim ing sitesinde ücretler ve hizmetler kısmında yazıyor .en fazla mkk keser gibi saklama ucreti fondan düşülerek karşılıyor zannedersem alınca bana msj atarsan sevinirim.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hesaplamayı mevduat karşılığını bulmak için yapıyoruz fonda %10 Stopaj kesilir fakat mk oranı üzerinden %15 kesilecek diye düşünmelisiniz. Fonu eğer bankanın PPF'si ise günün istediğiniz saati satabilirsiniz. Stopaj dışında bankalar MKK ücreti veya yatırım hesabı için ücret ilave ücret alabilirler bunları da göz önünde bulundurun.
    Ben ing den mesai saatleri dışında belli bir sayının üstünde alamadım, sistem izin vermedi. Bu durum pek hoşuma gitmediği için iş bankasına geçmiştim.

7.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Ben ing den mesai saatleri dışında belli bir sayının üstünde alamadım, sistem izin vermedi. Bu durum pek hoşuma gitmediği için iş bankasına geçmiştim.
    Mesai saatlerinin dışında alımda genelde paraya bloke koyulup ertesi gün fiyatıyla gerçekleştiği için bir getiri söz konusu olmuyor. Mesai saatleri dışında acil bir miktar paraya ihtiyacınız olması durumda banka PPF'si olması güzel oluyor.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Mesai saatlerinin dışında alımda genelde paraya bloke koyulup ertesi gün fiyatıyla gerçekleştiği için bir getiri söz konusu olmuyor. Mesai saatleri dışında acil bir miktar paraya ihtiyacınız olması durumda banka PPF'si olması güzel oluyor.
    Yaşadığım olayı aktarayım tam. Sabah saat 7:30 civarıydı, gün içinde fırsat bulamayabilirim diye o zaman alayım demiştim. 5000 tane almama izin vermedi sistem, yaklaşık 3000 tane alabilmiştim.

Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •