Sayfa 185/1009 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    rabbim dünyada liderliği ilimde ilerleyenlere veriyor..En falz İlim sahibi senin ülkense lider sen oluyorsun.Peygamber efendimiz boşuna ilim çinde de olsa alın dememiş...Hakikat bu..Ve şu anda lider batı..adamlar endüstri 4.0 a geçiyor.biz daha 3.0 a geçemedik...Yalnız karıştırmayın bilim ayrı şey medeniyet ayrı şey...
    ben , bir takım hileli
    monetarist sömürgeleştirme oyunlarından
    bahsettiydim
    eğer bu da ilimse
    kimse gidin alın demez herhalde bir yerlerden :-)
    ama kendini koruyup kollamak, biri havadan para verince de, aa bak bunu bana Allah verdi, diye buna ilim denemez herhalde
    adam sana önden parayı
    kandırma için veriyo yav
    koydunuz ya dostum onca grafik filan o manada diyorum ben

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    ben , bir takım hileli
    monetarist sömürgeleştirme oyunlarından
    bahsettiydim
    eğer bu da ilimse
    kimse gidin alın demez herhalde bir yerlerden :-)
    ama kendini koruyup kollamak, biri havadan para verince de, aa bak bunu bana Allah verdi, diye buna ilim denemez herhalde
    adam sana önden parayı
    kandırma için veriyo yav
    koydunuz ya dostum onca grafik filan o manada diyorum ben
    [emoji6][emoji6][emoji6]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Benim arkadaş Amerika'da ki küçük teknoloji şirketlerinin hisselerini topluyor bende burda dolar peşinde koşuyorum

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by etnaxy Yazıyı Oku
    Benim arkadaş Amerika'da ki küçük teknoloji şirketlerinin hisselerini topluyor bende burda dolar peşinde koşuyorum

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Özelden bu hisseleri soyleyebilirmi sin?bende bakıyorum.pfizer i. Yanına

Ekonomi ister istemez siyasetin içindedir..yarın bir şok durumunda ben sizin saçma sapan dış mihrak tekerlemelerinize inanmak zorundamıyım..yanlış heryerde yanlıştır..sonuçta Mars'ta yaşamıyorum..

Bankaların sermayelerine GM'lerin katılması sakıncalıdır..emlak topiğine yazmıştım, buradada bulunsun..

Alıntı Originally Posted by alidesidero Yazıyı Oku
    Bir derece haklısınız ancak hükümet bu işi, bankalar daha fazla kredi verebilsin diye yapıyor. Gayrimenkul likid bir varlık değil, bu yüzden özsermayeden sayılması tam doğru değil.
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Meraktan soruyorum daha önce neden böyle bir kural varmış ?
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sn. Alidesi'nin söylediği gibi gayrimenkul likit bir varlık değil..

Bunun anlamı şu; güneşli günlerde gayrimenkullerin sermayeden sayılması pek sorun olmayabilir..hatta yukarıda yapıldığı gibi faydaları da sayılıp dökülebilir..ancak esas önemlisi hava kapandığında ne olacağıdır..yani bir kriz, bir şok anında bankaların en çok ihtiyaç duyacağı şey sahip olduğu likiditedir..

Bildiğim kadarıyla günümüzde bankaların bir şok anında sermaye gücünden belkide daha fazla önemli olan elindeki likit varlıklarıdır..yani bankanın sermayesi güçlü olsada elindeki likid varlıklar azsa, ayvayı yiyebilir..işte bu nokta sorunuzun cevabıdır..

Ayrıca verilen İspanya örneği yanlış bir örnektir..yani kötüden emsal olmaz..daha dün bir İspanyol bankası ''Banco Popular'' 7-8 sene sonra kurtarılmak zorunda kalındı..esasen durum dahada vahim ama ECB olmasaydı yada diyelim AB birliği olmasaydı, muhtemelen 16 yıl süren bu emlak balonu yüzünden 2008 sonrası İspanyada bankacılık sistemi diye bir şey kalmayacaktı..yani bankacılığı bu derece emlağa bağlarsanız, gün gelir bebelini ödersiniz..selamlar..

6. Nerede Ahmet Bey?? sizi duysa hemen.Amerika öldü bitti oradan hisse senetimi alınır der...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Yaw he he haklısın..valla gına geldi..yeter ya.ozelden de tartismiyorsunuz. herkese iyi geceler..

8. Tüik: Yeni konut satışları haziran'da 45.433 oldu, önceki 52.976
    tüik: Türkiye’de konut satışları haziran’da 97.579 oldu, önceki 116.600
    tüik: Türkiye’de konut satışları haziran’da yıllık %8,1 azaldı, önceki %1,5

Sayfa 185/1009 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •