Originally Posted by
gva74
Sorun herseyi bildiklerini zannetmeleri.
Ulkenin icine edilmistir.nokta
arasal genisleme ile ucuz maliyetli akan usd, tasa toraga gidiverdi. bugun Turkiye'de hizmet sektoru %60, yatirimlar betonarmeye, yola, koprulere gitti malesef..
Tarim politikasi yok, hayvancilik ayni sekilde, saman bile ithal ediyoruz, petrol dogalgaz zengini Rusya'da bile yoktur bu durum..
Hangisini soyleyelim, Tc'nin gelmis gecmis en basarili basbakani Davutoglu, birkac yilonce Rus ucagi dalagasi ile Turk Turizm'nin icine etti
Suriye lilere harcanan 30 mia Usd, aldigimiz almaya calistigimiz borc Usd'i , faizini ben coculuk cocuk belki torun odeyecek.
Bugun Gazza, yenikapi mitingi, ne faydasi olacak, guclu olursan sesin cikar anlamli olur..Bir halt edebiliyromusun, hayir...
Usd olmus 4.50 nerdeyse, Ekonomi bakani , arsivi acin , yatigi yorumlar ortada, son derece beceriksiz isbimeyen lakin kibirden herseyi ben bilirim benden iyi bilmez diyen anlayis..
Bugun halkb ceza gelirse, hickimse bunun sorumlusunu aramiyor ama ceza gelirse benim cebimden senin cebinden cikacak..
Dubaiden olmayan urunleri ihrac et, 10 tonluk gemiye 100 ton yukle, kolsaatleri,ayakkabi kutularindan cikiveren usdcikler,eurolar...
Hesi komplo hadi, eyy disgucler,geziciler,lobiciler...
Kardesim guclu ol, baskasinin cukuyle gerdege grime.. Nerde hala konuta tesvik, emekliye ikramiye, bir digeri genclere 500lira..
Ulke son derece kotu ve bilincsizce, bilgisizce yonetiliyor.. Devlet baskani merkezbaskaninina karisir, ozerk bunlar ozerk.. Faizi de bilirler, insaatida, kopruler yapilmis, yavu bunlara borc aldigin aralari harcayacagina 16 yildir,simdi mi aklniza geldi, araba yapmak ucak yapmak,
ulkeyi mahfettiler, sirkette yonetici olsalar bindefa kovulmustu bu kafada adamlar..
isin digger tarafi muhalefet, orasi daha da umutsuz. yavu birtanesi ekonomi yi sununla,merkezbankasini sununla, enerjiyi su adamla, maliyeyi bu adamla aciklasin yavuuu.. neymis 19mayista 500lira genclere ara verecekmis,yavu o para yerine egitim verin egitim, fasafiso egitim degil
hala cikmis,ben karisim herseyi ben bilirim diyor, hayir kardesim bilmiyorsun !!!
usd olmus 4.44 sen faiz duserse enflasyon duser diyorsunhangi kuran kursu hocasi Verdi bu temel ekonomi egtimini bimemki
petrol olmus 80 usd
26 usd di petrol, faissiz usd dolsuyordu bolca, ne yaptilar , koca bir sifir,konut yap, kopru yap, hastana yaptik diyorlar, icindeki alet edevat, ilac usd'la kardesim
Cuma miting yap Yenikapida, adam Marsa roket gonderirken.
Egitim sisteminin icine ettiler, iyi biraz egitim alan kaciveriyor disari..
Hukuk sisteminin icine ettiler, surekli kandirildilar, Fetosu kandirdi,kk si kandirdi, surekli kaniyorsan bir saflik olmasi lazim bu iste yada egitim kaasite sorunu olsa gerek..
Senelerce duzenli vergi oded dolayli dolaysiz,calis cabala bir ev sahibi ol, adama kacak devlat arazisine diksin binayi,simdide seni affettim deyiver, demek memlekette hirsiz olmak varmis, fazla okumusuz...
neymis af gelsinmis, adam borcunuodmeesin,adam vursun, dolandiricilik yapsin,teroristlik yapsin,olmasada konusulmasi bilene halt olduklarini gosteriyor..
Zeybekci diye bir bakan herayin bir haftasi usd surada olmasi lazim diyor, bir babakalim 3-5 ay evvelne demis, simdi nerdeyiz...
ulkede gunes var ruzgar var, bir dolu dogalgaz cevrim santrali yaptilar, buna harcadiklari paraciklarin onda birine neler yapilrirdi neler, bugun bizi kiskanan cekemeyen Almanyada fabrikalar haftanin birgunu catilarina koyduklari gunes enerjisi ile calisiyor, ama adamlar bizi kiskaniyor
Daha dun Esadoldu simdi esed, beraber tatiller falan,ama yine kandirildik..
Dis politika sifir, estik gurledik Ne dost kaldi ne arkadas, Atine girer Katinayi operiz ile Emevi caminde bu cuma namazi kilarizla, Iranla ticaret yapar, Zarrab ile cari acigi kapatirizla bu isler yurumuyor.. Adamlar atal biz cok zeki, makarna tuketenlerin beyindeki cift tarafta calisiyor tabii...
Ozetle yapilan hicbirsey yok, gozuken cok, ara akarken fetret devri, hanlar hamamlar, kopruler, saraylar ,para bitti KralCiplak
Oda biten para bizimkisi, baskalarinin bolbol var Ktarda Malezyada...
Kendinizi kandirmaya devam edin, bugun halkb a 1 usd bile ceza kesseler, millet adam olsa bunun hesabini sorar, iste bizi cekemeyen kiskanan toplumlarla en buyuk farkimiz budur...
Sevgiler
Yer İmleri