Sayfa 186/1032 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: HALK Cafe - I

TCMB sitesinden reel efektif döviz kuru...
    Ortalama olarak 115-85 arasında dalgalanıyorsa ki şu anda mayıs ayı 80 civarında olması gerekir artık buralardan TL nin değerlenme süreci başlaması lazım diye düşünüyorum.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    2018'de vermeyi planladıkları brüt 375 milyon tl lik temettü ile hisse geri alımı yapmaları lazım. Böyle yaparlarsa şu anki spot fiyat baz alındığında 50 milyon lot hisseyi tahtadan emerler. Tedavüldeki adedin %8.1 i yapar yani 12 de 1 i. Hatta bu amaçla harcayacakları 375M tl yi 2 katına çıkarıp 750M tl ile hisse geri alımı yaparlarsa çok daha iyi olur. 100 milyon lotu emmiş olurlar tahtadan, yani al-satlara ve açığa satışlara konu olan başıboş hisselerin tümüne yakını emilmiş olur. Böyle yapıldığında özkaynaklar 26.7 milyar tl den 26 milyar tl ye düşmüş olur yani bilançoya ciddi bir etkisi olmaz.
    TH daha once de yazmistim bunu: Cumhurbaskanligina yazdim bu Halkbank hissesi konusunda aksiyon alinacak midir ornegin hisse geri alimi seklinde diye... Onlar Varlik Fonu ASye forward ettiler, onlar da Halkbanka.. Halkbank Dialogtan tirrek bi yanit geldi: Su anda hisse geri alimi gundemimizde yoktur onemli durumlarda ise KAP a aciklama gonderiyoruz diye.. Ben de sizing yoneteceginiz bankanin icine edeyim deyip kestim attim...

3. Savcilikta yeni rapor gelmis. Teknik bir hata yaptik diye. Daha fazla ceza istemisler

SAVCILIK : 168 ile 210 ay (14 ile 17,5 yıl ) Bir onceki 188 aydi.
    Raportor : 105 yıl maksimum hapis istei
    Avukatlar :46 ile 56 ay hapis CEZASi istedi
    Psikologlar : Hakan Atillanin baska bir ceza evine gitmesini istediler.

Bence olacak olan, davanin ertelemesidir. PAPAZ Brunson davasi ertelenecegi icin bu da ertelenecektir.

EKONOMI her zamanki gibi yangin yeri. BENJAMIN soldan geliyor

Kİ KEZ ERTELENDİ

Kritik davada hakim Berman Atilla'nın karar duruşmasının 11 Nisan'da yapılacağını açıklamıştı ancak sürpriz bir kararla duruşma 7 Mayıs'a ertelendi, daha sonra sürpriz bir kararla duruşmasının 16 Mayıs'ta yapılacağı açıklandı. Jürinin, kendisine isnat edilen altı ayrı suçlamanın beşinden suçlu bulduğu Mehmet Hakan Atilla için verilebilecek maksimum hapis cezası toplam 105 yıl.

Ceza Gözetim Memuru Rebekah Dawson hakime sunduğu raporda, Atilla'nın 105 yıl maksimum hapisle cezalandırılmasını istedi. Atilla'nın avukatlarıysa, Atilla'nın 105 yıl hapis cezası almasını öneren Rebekah Dawson'ın sunduğu gerekçelere teker teker cevap verip, müvekkillerinin tüm suçlardan azami hapisle cezalandırılamayacağını savundu. Avukatlar ayrıca 46 ile 56 ay arasındaki hapis cezasının normal olacağını belirtti ve hakimden kararında merhametli olmasını talep etti.

Sarraf soruşturmasını başlatan New York Güney Bölgesi Savcılığı, mahkeme yargıcına sunduğu dilekçede Atilla'nın 188 ay (15 yıl) hapis ve 50 ile 500 bin dolar para cezası verilmesini talep etti. Ancak savcılık dün mahkemeye son sunduğu yeni bir dilekçede, bir maddi hata yaptıklarını belirtti ve Atilla'nın mahkeme tarafından 168 ile 210 ay (14 ile 17,5 yıl )arasında bir hapis ceza verilmesini talep etti. Atilla'ya verilecek cezayla ilgili son kararı Hakim Berman verecek.

4.  Alıntı Originally Posted by gva74 Yazıyı Oku
    Sorun herseyi bildiklerini zannetmeleri.
    Ulkenin icine edilmistir.nokta
    arasal genisleme ile ucuz maliyetli akan usd, tasa toraga gidiverdi. bugun Turkiye'de hizmet sektoru %60, yatirimlar betonarmeye, yola, koprulere gitti malesef..
    Tarim politikasi yok, hayvancilik ayni sekilde, saman bile ithal ediyoruz, petrol dogalgaz zengini Rusya'da bile yoktur bu durum..
    Hangisini soyleyelim, Tc'nin gelmis gecmis en basarili basbakani Davutoglu, birkac yilonce Rus ucagi dalagasi ile Turk Turizm'nin icine etti
    Suriye lilere harcanan 30 mia Usd, aldigimiz almaya calistigimiz borc Usd'i , faizini ben coculuk cocuk belki torun odeyecek.
    Bugun Gazza, yenikapi mitingi, ne faydasi olacak, guclu olursan sesin cikar anlamli olur..Bir halt edebiliyromusun, hayir...

Usd olmus 4.50 nerdeyse, Ekonomi bakani , arsivi acin , yatigi yorumlar ortada, son derece beceriksiz isbimeyen lakin kibirden herseyi ben bilirim benden iyi bilmez diyen anlayis..

Bugun halkb ceza gelirse, hickimse bunun sorumlusunu aramiyor ama ceza gelirse benim cebimden senin cebinden cikacak..
    Dubaiden olmayan urunleri ihrac et, 10 tonluk gemiye 100 ton yukle, kolsaatleri,ayakkabi kutularindan cikiveren usdcikler,eurolar...
    Hesi komplo hadi, eyy disgucler,geziciler,lobiciler...
    Kardesim guclu ol, baskasinin cukuyle gerdege grime.. Nerde hala konuta tesvik, emekliye ikramiye, bir digeri genclere 500lira..

Ulke son derece kotu ve bilincsizce, bilgisizce yonetiliyor.. Devlet baskani merkezbaskaninina karisir, ozerk bunlar ozerk.. Faizi de bilirler, insaatida, kopruler yapilmis, yavu bunlara borc aldigin aralari harcayacagina 16 yildir,simdi mi aklniza geldi, araba yapmak ucak yapmak,

ulkeyi mahfettiler, sirkette yonetici olsalar bindefa kovulmustu bu kafada adamlar..

isin digger tarafi muhalefet, orasi daha da umutsuz. yavu birtanesi ekonomi yi sununla,merkezbankasini sununla, enerjiyi su adamla, maliyeyi bu adamla aciklasin yavuuu.. neymis 19mayista 500lira genclere ara verecekmis,yavu o para yerine egitim verin egitim, fasafiso egitim degil

hala cikmis,ben karisim herseyi ben bilirim diyor, hayir kardesim bilmiyorsun !!!

usd olmus 4.44 sen faiz duserse enflasyon duser diyorsunhangi kuran kursu hocasi Verdi bu temel ekonomi egtimini bimemki
    petrol olmus 80 usd
    26 usd di petrol, faissiz usd dolsuyordu bolca, ne yaptilar , koca bir sifir,konut yap, kopru yap, hastana yaptik diyorlar, icindeki alet edevat, ilac usd'la kardesim

Cuma miting yap Yenikapida, adam Marsa roket gonderirken.
    Egitim sisteminin icine ettiler, iyi biraz egitim alan kaciveriyor disari..

Hukuk sisteminin icine ettiler, surekli kandirildilar, Fetosu kandirdi,kk si kandirdi, surekli kaniyorsan bir saflik olmasi lazim bu iste yada egitim kaasite sorunu olsa gerek..

Senelerce duzenli vergi oded dolayli dolaysiz,calis cabala bir ev sahibi ol, adama kacak devlat arazisine diksin binayi,simdide seni affettim deyiver, demek memlekette hirsiz olmak varmis, fazla okumusuz...

neymis af gelsinmis, adam borcunuodmeesin,adam vursun, dolandiricilik yapsin,teroristlik yapsin,olmasada konusulmasi bilene halt olduklarini gosteriyor..

Zeybekci diye bir bakan herayin bir haftasi usd surada olmasi lazim diyor, bir babakalim 3-5 ay evvelne demis, simdi nerdeyiz...

ulkede gunes var ruzgar var, bir dolu dogalgaz cevrim santrali yaptilar, buna harcadiklari paraciklarin onda birine neler yapilrirdi neler, bugun bizi kiskanan cekemeyen Almanyada fabrikalar haftanin birgunu catilarina koyduklari gunes enerjisi ile calisiyor, ama adamlar bizi kiskaniyor

Daha dun Esadoldu simdi esed, beraber tatiller falan,ama yine kandirildik..
    Dis politika sifir, estik gurledik Ne dost kaldi ne arkadas, Atine girer Katinayi operiz ile Emevi caminde bu cuma namazi kilarizla, Iranla ticaret yapar, Zarrab ile cari acigi kapatirizla bu isler yurumuyor.. Adamlar atal biz cok zeki, makarna tuketenlerin beyindeki cift tarafta calisiyor tabii...

Ozetle yapilan hicbirsey yok, gozuken cok, ara akarken fetret devri, hanlar hamamlar, kopruler, saraylar ,para bitti KralCiplak

Oda biten para bizimkisi, baskalarinin bolbol var Ktarda Malezyada...

Kendinizi kandirmaya devam edin, bugun halkb a 1 usd bile ceza kesseler, millet adam olsa bunun hesabini sorar, iste bizi cekemeyen kiskanan toplumlarla en buyuk farkimiz budur...

Sevgiler
    Sevgili GVA74 ustat,
    Seni Pegaus ve THY forumlarnida taniyoruz Hakkin odenmez. Pegasus 11 lere geldiginde, ceyrek sonuclarini acikladigini, aylik ucus raporu verdiginde gelip sonuclari bizimle paylasirdin 2 kusur senelik Pegasus yolculugumuz sona erdi. 16 ortalama ile aldiklarimizi sattik 35 lerden. Yalniz Gelip burada HALKBANK a sikisip kaldik

Sana benzer tarzda yazan TRENDHOUD ustat var burada.Kardemirde de the_economist vardi

Yorumlarini yeniden gormek dilegiyle

5.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    Savcilikta yeni rapor gelmis. Teknik bir hata yaptik diye. Daha fazla ceza istemisler

SAVCILIK : 168 ile 210 ay (14 ile 17,5 yıl ) Bir onceki 188 aydi.
    Raportor : 105 yıl maksimum hapis istei
    Avukatlar :46 ile 56 ay hapis CEZASi istedi
    Psikologlar : Hakan Atillanin baska bir ceza evine gitmesini istediler.

Bence olacak olan, davanin ertelemesidir. PAPAZ Brunson davasi ertelenecegi icin bu da ertelenecektir.

EKONOMI her zamanki gibi yangin yeri. BENJAMIN soldan geliyor

Kİ KEZ ERTELENDİ

Kritik davada hakim Berman Atilla'nın karar duruşmasının 11 Nisan'da yapılacağını açıklamıştı ancak sürpriz bir kararla duruşma 7 Mayıs'a ertelendi, daha sonra sürpriz bir kararla duruşmasının 16 Mayıs'ta yapılacağı açıklandı. Jürinin, kendisine isnat edilen altı ayrı suçlamanın beşinden suçlu bulduğu Mehmet Hakan Atilla için verilebilecek maksimum hapis cezası toplam 105 yıl.

Ceza Gözetim Memuru Rebekah Dawson hakime sunduğu raporda, Atilla'nın 105 yıl maksimum hapisle cezalandırılmasını istedi. Atilla'nın avukatlarıysa, Atilla'nın 105 yıl hapis cezası almasını öneren Rebekah Dawson'ın sunduğu gerekçelere teker teker cevap verip, müvekkillerinin tüm suçlardan azami hapisle cezalandırılamayacağını savundu. Avukatlar ayrıca 46 ile 56 ay arasındaki hapis cezasının normal olacağını belirtti ve hakimden kararında merhametli olmasını talep etti.

Sarraf soruşturmasını başlatan New York Güney Bölgesi Savcılığı, mahkeme yargıcına sunduğu dilekçede Atilla'nın 188 ay (15 yıl) hapis ve 50 ile 500 bin dolar para cezası verilmesini talep etti. Ancak savcılık dün mahkemeye son sunduğu yeni bir dilekçede, bir maddi hata yaptıklarını belirtti ve Atilla'nın mahkeme tarafından 168 ile 210 ay (14 ile 17,5 yıl )arasında bir hapis ceza verilmesini talep etti. Atilla'ya verilecek cezayla ilgili son kararı Hakim Berman verecek.
    Hocam erte merte yok bugun takim elbiseyi cekicek Atilla hukum aciklanacak.. Benim tahminim 7-8 yil ceza alacagi yonunde...

6.  Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Hocam erte merte yok bugun takim elbiseyi cekicek Atilla hukum aciklanacak.. Benim tahminim 7-8 yil ceza alacagi yonunde...
    hakime bagli erteleyede bilir...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    sevgili gva74 ustat,
    seni pegaus ve thy forumlarnida taniyoruz hakkin odenmez. Pegasus 11 lere geldiginde, ceyrek sonuclarini acikladigini, aylik ucus raporu verdiginde gelip sonuclari bizimle paylasirdin 2 kusur senelik pegasus yolculugumuz sona erdi. 16 ortalama ile aldiklarimizi sattik 35 lerden. Yalniz gelip burada halkbank a sikisip kaldik

sana benzer tarzda yazan trendhoud ustat var burada.kardemirde de the_economist vardi

yorumlarini yeniden gormek dilegiyle
    hocam yazan arkadaşın senin bahsettiğin pegide yazan kişi olduğunu sanmıyorum tarz farklı, bende sevindirik oldum ama maalesef sadece nick aynı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794

5 dak
    incik boncuk
    acaba tobo oluşturrmu ?

Sayfa 186/1032 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri