Sayfa 186/1027 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Simsek feci cakiyor agzina saglik
    Krizin faturasini dogru kişiye kesti

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Piyasalarda da Şimşek'e köprüyü geçene kadar destek verildiği algısı yaygın.
    E köprü geçildi mi))))

Dışişleri Sözcüsü : ABD heyeti Ankara'ya geldi , ana gündem maddesinin Münbiç

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by halkevi Yazıyı Oku
    bence bunlarda bırakmak istiyor artık.....
    aynen
    bilseler içeri girmeyeceklerini 10ali dahil hepsi kaçışacak..

Adamı M.V listesine bile koymadılar .......Piyasa kaygısını anlıyoruz falan filan , anlıyorsanız 16 yıldır iktidarsınız OHAL denen sistemle resmi olmayan monarşiyle yönetiyorsunuz elinizi tutan mı var aq yapın işte..........

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E köprü geçildi mi))))

Aslında sorun şu ki geçilecek stratejik bir köprü de yok, zira o köprünün diğer tarafı da bu tarafı kadar sıkıntılı. Bu taraftaki goriller köprüyü geçtikten sonra da aynı şekilde orada da yumruklarını göğüslerine vuruyorlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Dolaresi düşürmek için kendilerini paralıyorlar o da önlerinde ki seçimi geçene kadar mb.nın rezervleri tükendi pes edecekler az kaldı nafile çırpınışları.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında sorun şu ki geçilecek stratejik bir köprü de yok, zira o köprünün diğer tarafı da bu tarafı kadar sıkıntılı. Bu taraftaki goriller köprüyü geçtikten sonra da aynı şekilde orada da yumruklarını göğüslerine vuruyorlar.
    E yani o yüzden.Bizi acı ve sıkıntı bekliyor.İktidarda kimin olduğu şu anda çok önemli değil.Ben AKP nin gitmesini kanal istanbul yüzünden acil olarak istiyorum.Kanal istanbul ekonomiyi bir 5 yıl geri atar.

Sayfa 186/1027 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •