Günlük 100 ortalama da o civardadır. 10.400 _ 10.500 rakamlarını takip etmek gerekir gibi gözüküyor.
Günlük 100 ortalama da o civardadır. 10.400 _ 10.500 rakamlarını takip etmek gerekir gibi gözüküyor.
Hakkın da hayırlısı olsun inşallah Lütfü hocam.
Uyarıları ben yine de yapıyorum aslında bir kısım al sat yapsan daha iyi olurdu gibi gözüküyor.
Hayırlısı hocam
Hocam aslında hisse o kadar sığ ki o kadar sığ, şimdi gördüklerimi yazıp kimseyi etkilemek istemedim, ben alalı hem çok oldu hemde o zamanki fiyata göre şuan ucuz değil, ama buradan satmayı şimdilik düşünmüyorum, malum 2 sene önce yaptığım sat al işlemi ve sonraki işlemler ile iyi kar aldım, bu para bana daha bir kaç sene rahat yeter, şimdilik tahtada ne satıcı olurum ne alıcı olurum, ama dediğim gibi uzlaşmacı bir tarzım var hakkım olanı verecek olursa onu üzmem daha çok istemem... (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Hakkın olanı verir hocam tahminim biraz daha zaman lazım sen de zaten o sabır fazlası ile var.
Dünyanın en yavaş internetine, Dünyanın en çok parasını ödüyoruz ya.![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri