Sayfa 186/367 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 2935 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Günlük 100 ortalama da o civardadır. 10.400 _ 10.500 rakamlarını takip etmek gerekir gibi gözüküyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Tüm dostların bayramı tekrar kutlu olsun nice bayramlara.

[IMG]Bu sebeple finansal sektörlere yoğunlaştım. Bankalar, Holdingler, finans kuruluşları, sigortalar bu aralıkta ses getirecek işler yapacak hissesel bazda konuşuyorum.[/IMG]

Bankalar daha önce kamuların diğerlerine nazaran daha iyi olabileceğinden bahsetmiştim.

VAKBN 2. hafta kapanışı yaptı turuncu trend üzeri, kırmızı trende gitmesi gerekir. Ortalama aşağıda kaldı ona dikkat.

ISCTR Siyah kanal üst bant üzeri haftalık kapanışlar yapabilirse diğerlerine göre daha avantajlı gözükmekte.

Turuncu trend 22.40 gibi altında 21.14 lük fibo takip.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Turuncu trend 22.40 gibi altında 21.14 lük fibo takip.
    Ellerinize sağlık hocam, 2 ay sonra tam tamına 3 yıl dolmuş olacak... Dile kolay ...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Hakkın da hayırlısı olsun inşallah Lütfü hocam.
    Uyarıları ben yine de yapıyorum aslında bir kısım al sat yapsan daha iyi olurdu gibi gözüküyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Hakkın da hayırlısı olsun inşallah Lütfü hocam.
    Uyarıları ben yine de yapıyorum aslında bir kısım al sat yapsan daha iyi olurdu gibi gözüküyor.

Hayırlısı hocam

Hocam aslında hisse o kadar sığ ki o kadar sığ, şimdi gördüklerimi yazıp kimseyi etkilemek istemedim, ben alalı hem çok oldu hemde o zamanki fiyata göre şuan ucuz değil, ama buradan satmayı şimdilik düşünmüyorum, malum 2 sene önce yaptığım sat al işlemi ve sonraki işlemler ile iyi kar aldım, bu para bana daha bir kaç sene rahat yeter, şimdilik tahtada ne satıcı olurum ne alıcı olurum, ama dediğim gibi uzlaşmacı bir tarzım var hakkım olanı verecek olursa onu üzmem daha çok istemem... (:
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. Hakkın olanı verir hocam tahminim biraz daha zaman lazım sen de zaten o sabır fazlası ile var.

7. Dünyanın en yavaş internetine, Dünyanın en çok parasını ödüyoruz ya.

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Dünyanın en yavaş internetine, Dünyanın en çok parasını ödüyoruz ya.
    Daha bir sürü kalitesiz şeye daha fazla para ödüyoruz... İnsan yurtdışına çıkana kadar bazı şeylere katlanıyor ama orayı görünce burada resmen soyulduğumuzu daha net anlıyoruz...

Sayfa 186/367 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •