Sayfa 187/1001 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Fil yatırımcı sayısı 5070 e fon büyüklüğü 1milyar 450milyondan 1 milyar780 milyona yükselmiş durumda.. 4 milyar büyüklükteki akbank ve iş bankası parafiyasası fonlarının büyüklüğüne ulaşamasada fibabank çok iyi fon topluyor
    Bu sabah ben giriş yaptım ondandır. FIL'i Bu kadar övdünüz görelim bakalım ne getiriyormuş

2. Bu arada vadeli mevduatta 100 Bin TL ye kadar devlet garantisi var. Merak ettiğim konu Para Piyasası Fonlarında ne kadarlık meblağımız devlet garantisinde? Sonuçta mevduat değil ama Aracı kurumlarda sanırım 140-150 bin TL civarında hisse senedi portföyümüz devlet garantisinde diye biliyorum MKK ya kayıtlı olduğundan dolayı P.P. fonları da aynı garanti kapsamında mıdır acaba? Bir bilen konuyu aydınlatırsa sevinirim. Çünkü Bankadaki müşteri temsilcime sordum o bile bilmediğini söyledi. Bu konu önemli bence.

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu arada vadeli mevduatta 100 Bin TL ye kadar devlet garantisi var. Merak ettiğim konu Para Piyasası Fonlarında ne kadarlık meblağımız devlet garantisinde? Sonuçta mevduat değil ama Aracı kurumlarda sanırım 140-150 bin TL civarında hisse senedi portföyümüz devlet garantisinde diye biliyorum MKK ya kayıtlı olduğundan dolayı P.P. fonları da aynı garanti kapsamında mıdır acaba? Bir bilen konuyu aydınlatırsa sevinirim. Çünkü Bankadaki müşteri temsilcime sordum o bile bilmediğini söyledi. Bu konu önemli bence.
    Hiç Bi garantisi yok
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu sabah ben giriş yaptım ondandır. FIL'i Bu kadar övdünüz görelim bakalım ne getiriyormuş
    Günlük 24,7 faiz cepte diyebilirsin..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

5. Bu arada alternatif İnternet bankacılığı 4701 adet ıst fonu satışına izin vermedi gün boyu

6.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu arada vadeli mevduatta 100 Bin TL ye kadar devlet garantisi var. Merak ettiğim konu Para Piyasası Fonlarında ne kadarlık meblağımız devlet garantisinde? Sonuçta mevduat değil ama Aracı kurumlarda sanırım 140-150 bin TL civarında hisse senedi portföyümüz devlet garantisinde diye biliyorum MKK ya kayıtlı olduğundan dolayı P.P. fonları da aynı garanti kapsamında mıdır acaba? Bir bilen konuyu aydınlatırsa sevinirim. Çünkü Bankadaki müşteri temsilcime sordum o bile bilmediğini söyledi. Bu konu önemli bence.
    Ppf bir sey olsa banka batması demektir

7. Saat 4-5 gibi ppf satsak hemen hesaba geçiyor mu aktif olarak kullanılabilir mi?
    ....

8.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Saat 4-5 gibi ppf satsak hemen hesaba geçiyor mu aktif olarak kullanılabilir mi?
    Bankanin PPF'si ile 24 saat boyunca satis yapabilirsiniz aninda hesabiniza gecer. En azindan benim bankada oyle digerlerinde de oyle olmasi gerekir. Satis fiyati ertesi gun fiyati aciklandiysa belli bir saate kadar o gunun fiyatindan gerceklesir.

Sayfa 187/1001 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •