Sayfa 187/616 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Hisseden bahsetmiyorum buradan bahsediyorum

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Hisseden bahsetmiyorum buradan bahsediyorum
    )))..........
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

3.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Hisseden bahsetmiyorum buradan bahsediyorum
    Aylardir bir yazı yazilmadi biz yazdik sitem ettik hisseye salça oldular birtane lanet okumazlar bilgi paylasmazlar iş olsun diye sataşırlar bu hisse az bile ediyo böyle sizin gibi yatirimcilara düşmeye devam inşallah bedavadan aliriz .

Adamin diger hissesi polhodan fazla duser orada sut dokmus kedi misali burada ise soverek kendini tatmin eder.
    Bakbakalim hazirun cetveli ve tutanaklarina
    Algyo da ki temettu istemiyoruz sirket bunyesinde kalsin bedelsiz sermaye arttirin diye onerge kimin fikriymis kimler ogun katilmis kurulu basina cikartmis.burada atmakla tutmwkla kufurle olmaz bu isler . Onumuzdeki gk da polho da gorursun
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Ne diyor bu simdi dersin linki atiyorum algyo daki cabalarimizin ozeti
    https://www.borsagundem.com/haber/al...isyani/1398348

Polhoda sessiz seyrederek hak yedirecek kadar ne karakterim silik nede portfoyum dusuk zamani gelince hakli gerekcekerle hesap sorulur önlerine cikilir.

6.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Aylardir bir yazı yazilmadi biz yazdik sitem ettik hisseye salça oldular birtane lanet okumazlar bilgi paylasmazlar iş olsun diye sataşırlar bu hisse az bile ediyo böyle sizin gibi yatirimcilara düşmeye devam inşallah bedavadan aliriz .
    "Aylardır yazı yazilmadi biz yazdık" demişsin.. yazılmadiysa biz küskünlerden dolayi yazılmadi. Bilancoyu akşam eve geçince inceleyip ayrintisiyla paylaşacağım dediğim gün. yazısını 5 dk önce ovdugum kişi tarafından saçma bir şekilde elestrilince (şimdi kim olduğunu dahi hatırlamıyorum ama kartal veya realiter değildi) dedim. Ne halimiz varsa görün. Evet ondan yazmamaya başladım.

"Biz yazdık sitem ettik lanet okumazlar bilgi paylasmazlar iş olsun diye satasirlar"
    Demişsin. Ne yazdın ki zaten buraya bilgimi yazdın şimdiye kadar hep sitem hep lanet.. bir kere bile lanet etmedim ne burada ne içimden. Adamların işi bu tuzağa düştük diye avcıya saydirmanin mantığı yok. Sana kimse satasmiyor bir çoğu engellemiş galiba telefondan engelleme yok olsa galiba bende yaparım.

"Bu hisse az bile ediyor sizin gibi yatırımcılara" kısmı en çok guldugum kısım benim elimde polho yoook ama senin gibi hisseye çamur atmıyorum. Vallahi de yok billahide yok.

"Bedavadan alırız" dedigin kısmı için ise benim bir lafım var.. muhtemelen ben senden buralardan daha aşağıdan sen bana takdim edeceksin..ben bile almayacağım yani..

7.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    "Aylardır yazı yazilmadi biz yazdık" demişsin.. yazılmadiysa biz küskünlerden dolayi yazılmadi. Bilancoyu akşam eve geçince inceleyip ayrintisiyla paylaşacağım dediğim gün. yazısını 5 dk önce ovdugum kişi tarafından saçma bir şekilde elestrilince (şimdi kim olduğunu dahi hatırlamıyorum ama kartal veya realiter değildi) dedim. Ne halimiz varsa görün. Evet ondan yazmamaya başladım.

"Biz yazdık sitem ettik lanet okumazlar bilgi paylasmazlar iş olsun diye satasirlar"
    Demişsin. Ne yazdın ki zaten buraya bilgimi yazdın şimdiye kadar hep sitem hep lanet.. bir kere bile lanet etmedim ne burada ne içimden. Adamların işi bu tuzağa düştük diye avcıya saydirmanin mantığı yok. Sana kimse satasmiyor bir çoğu engellemiş galiba telefondan engelleme yok olsa galiba bende yaparım.

"Bu hisse az bile ediyor sizin gibi yatırımcılara" kısmı en çok guldugum kısım benim elimde polho yoook ama senin gibi hisseye çamur atmıyorum. Vallahi de yok billahide yok.

"Bedavadan alırız" dedigin kısmı için ise benim bir lafım var.. muhtemelen ben senden buralardan daha aşağıdan sen bana takdim edeceksin..ben bile almayacağım yani..
    " muhtemelen ben senden buralardan daha aşağıdan sen bana takdim edeceksin..ben bile almayacağım yani..

" Evet haklısın ve doğrusun. Buradan alsan bile kardasın, enflasyona karşı da eridi polho. an itibari ile 10.57 yi gören dolar, 10.32 de hareket ediyor. Perşembe saat 14.00 kadar hedef vermek istemiyorum anasının adı olur. haydi ele ele tutuşup bildiğimiz bütün duaları okuyalım. işimiz Allaha kaldı. Belki perşembe saat 14.00 kadar merrkez başkanına bi şey olur, Banka yıklılır falan filan.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku

Elimde oldugu halde düşmesini istiyorum alamadigim yerlerden alayım diye algyo var elimde bunu yeni aldim zarardada değilim tüm parami bu hirsizlarda değerlendirecek kadar ... olmaya gerek yok denersin olmadi yol alırsın burda kimseye bi laf etmeden yazdiklarimiz çogünun zoruna gitmis engellemiş çokta tın sanki benim paramla hisse aliyo ben kazanincada yazarım kaybedincede yazarım bu hisseden haber amacli beklentin varsa beklersin 1 yilmi 2 senemi unutursun destek diyorsan 2.85 altı 1.80 kadar yolu var 2 araci kurumla çalısıyorum gelir gelmez diledigim yerden toplayabilirim üç kuruşla oynamıyoruz bu işi geriye dönukbakarsan 2 ye yaklaşsın 400 bin değerinde arabamı koyarım okadarda iddalıyim dedim çogunun aklı bu işe çalışirmi bilmem zaman bize gösterecek kimseyede yatirim tavsiyesi vermiyoruz burdan herkes kendi kararıni kendi versin iyi akşamlar.

Sayfa 187/616 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •