Sayfa 188/935 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

Türkiye İsveç'teki yangınlara yangın uçağı ve ekip göndermiş...

Komşusundan yardım istemeyen Yunanistan AB'den yardım isteyince, AB yardım ekipleri İsveç'te meşgul olduğundan Yunanistan'a yardım göndermede yetersiz kalmış. Türkiye'nin İsveç'e yardım göndermeyi teklif etmesiyle İsveçteki İtalyan ekipler Yunanistan'a kaydırılmış. Türkiye yine dolaylı yolla komşuya yardım elini uzatmış oldu...

https://m.ensonhaber.com/kaliforniya...an-edildi.html

........

Kaliforniya yanıyor. 100 bin kişilik şehir tahliye ediliyor.
    Trump oralı bile değil. Yeni tivit atmış. Demokratlara ve medyaya çakmış.
    Demokratlara sınırları açmak isteyen, suçla mücadele etmek istemeyen beceriksizler, medyaya da beceriksiz demokratları destekleyen sahtekarlar demiş...

Yangından haberi yok galiba....
    Birsi şuna "yanıyorsun gardrop Donald!" dese ya...

Güney Kalidorniya'da da yangınlar varmış.
    San Diego da yanıyormuş....

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Ermenistan'dan yumuşak mesajlar gelmeye başlamış.

Türkiye ile iyi geçinseler, düşmanlıktan vazgeçseler durumları çok daha iyi olurdu.
    Bu gidişle Ermenistan iyice boşalacak. Göç ülkenin nüfusunu kar gibi eritiyor. .
    Biz nereye gidelim?
    İs yapsan rotatif kredi %25
    İstanbulda kiralik boş iş yeri sayısı toplamın %46 ulaşmış.. yarı yarıya boş..
    Milyonlarca diplomalı genç aile takviyesi ile ayakta...
    Piskopat bir ülke olmamızda ayrı.. köpeği arabanın arkasına bağlayan,çocuk kaçıran,tecavüz eden,kesen biçen... yolda para isteyen Suriyeli, dr döven piskopat serseriler.. yaz yaz bitmior

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Buna rağmen Türkiye sığınılacak, gelecek aranan bir ülke olarak görülüyor. Türkiye'de gelecek arayan Ermeniler de var. Rakamlar doğru ise zaman zaman medyada yer alan haberlere göre Türkiye'de 100 bin civarında kaçak çalışan Ermenistan vatandaşı var...

Huzursuzluk, mutsuzluk dünyanın her ülkesinde var. Günümüz yaşantısı bunu gerektiriyor olmalı.
    İnsanın mutsuz, umutsuz olduğu son nokta intihar noktasıdır. İntihar istatistiklerine bakılırsa çoğu gelişmiş, refah düzeyi yüksek ülkeler ( Japonya, G.Kore, Almanya, Finlandiya, Belçika, İsviçre, İsveç, Avusturya, Norveç, Danimarka, vs.) Türkiye'nin fersah fersah önünde yer alıyor....

İnsanlara dayatılan yaşam şekli zengini de fakiri de huzursuz ediyor herhalde.
    Daha çok çalışacaksın, daha çok üreteceksin, daha çok kazanacaksın (kazan da nasıl kazanırsan kazan), daha çok savuracaksın, çevrenden arkadaşlarından geri kalmayacaksın. Onun var senin niye yok?
    Onun birşeyi yok, işi yok. Ezik. Çöp!...
    Bisikletin tekerleğini döndürmezsen düşersin, geri kalırsın, ezilirsin, horlanırsın, aidatlarını ödeyemezsin, elindekileri yitirirsin. Çöp olursun...
    Çevir, çevir, çevir....
    Adam tabi ki kafayı yer....

https://ipfs.io/ipfs/QmT5NvUtoM5nWFf...n_listesi.html

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. "Son 5 yılda 85 bin Türk, Londra'dan ev aldı"

http://www.businessht.com.tr/emlak/h...ra-dan-ev-aldi
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Dünya altın konseyi rezerv hesaplamada yöntem değişikliğine gidince Türkiye altın rezervi sıralamasında dokuz basamak düşmüş...
    https://m.dunya.com/finans/haberler/...-haberi-423741

Sayfa 188/935 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •