Sayfa 189/579 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. ALINTI......... 1-Kredi genişlemesini yalnızca kamu bankaları yapıyor
    2-Merkez Bankası üstü örtülü para basıyor
    3-Türkiye Varlık Fonu etkin ama şeffaf değil
    4-Mali teşvik paketlerini hükumet dağıtıyor
    5-Patronlar, çalışanlar ve medya; ekonomideki OHAL döneminde sessiz

2. ALINTI....... Yabancı takas oranı %53 seviyesine kadar gerileyerek son 15 yılın en düşük seviyesine ulaştı. Yabancılar viop30 da long olurken #xu100 de ise sürekli mal satıyor. Viopda long olarak endeksi yukarı taşırken sürekli hisse satarak çift yönlü kazanıyorlar. Bakalım sonu ne olacak....,....

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    hep öyle diyon
    gidip azsdfbxy i alıyon
    Ama onu yazdım aldım ve 25 saat sonra sattım, polho ikinci tur döndü, şimdi 8,07 maliyet ile Ereğli’de uslu uslu duruyorum. Bak bugün hiç aksiyona katılmadım. İşim yoğundu, bugün 10 günlük boru profil sattım. Metal yükseldi diye. 😊 Alcateli 3-4 kademeye çok erken verdim. Yazık oldu ama nasip.

4. Dolar İçin kritik rakam 6,719. Bu rakamın gece oluşması önemli değil. Bankalar açıkken oluşması sorun anlamına gelir. Açık piyasada altında işlem gördüğünde satış, üzerinde tutmaya devam edilebilir. Şuan bir küçük çanak yapıyor. 6,719 altında çanak başka formasyonlara evrilir. Dönüş varmı yokmu göreceğiz.

Bankalar %7+ yukarda yine ABD'de. Bizdekiler tepki vermezse artik bir sorun var demek.

her gün aynı şeyi düşünüyorsunuz.
    yılın sorusuna cevap yok.
    bakan açıkladı.
    yüzyılın en düşük faiziyle ev kredisi vereceğiz dedi.
    bu para nerden verilecek.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

dow jonesumuz da ay gibi parlıyor.
    ondan bize yarın ışık düşecektir
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    her gün aynı şeyi düşünüyorsunuz.
    yılın sorusuna cevap yok.
    bakan açıkladı.
    yüzyılın en düşük faiziyle ev kredisi vereceğiz dedi.
    bu para nerden verilecek.
    Seda sayan 20 yıl önce sahne aldığında elini gözüne götürerek işaret ederdi. Gözlerime bakın gözlerime en güzel yerim gözlerim derdi. Gerçekten de çok insanda olmayacak kadar güzel gözleri vardı. Bizim bakanda betonun lokomotif olduğunu biliyor. Orada bir kriz olmamalı, çok sektörü etkiler. Bu 200 milyar dolar sahipleri illaki 1-2 kilo tulum peyniri alıyorlardır. 60 lirayı onlar verir. Ama ev almıyorlar. Halbuki Türkiye’de ev üretmeyen konut üretmeyen en son Nevşehirli hurdacılar kaldı.

Sayfa 189/579 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •