Sayfa 189/1005 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Viop LII

1. Sohbet odalarından edindiğim izlenim borsacılar ki genelde az çok paraları var ama genelde moraller bozuk. Arada birileri biz neler gördük vs diyor ama nasıl sıkıntılı durumdan çıkılacağına dair öngörü yok.

Sonbahardaki ekonomik programa kadar rolanti olur önemli hareket olmayabilir görüşü edindim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Üst akıl Türkiye evrensel prensipleri benimsemedikçe önünü açmaz diye düşünüyorum.

İşimiz Allah'a kaldı ama deprem, sel, orman yangını, kuraklık vs de bitmek bilmiyor.
    allah ile ilgisi yok

belki yine inanmazsın ama dünyanın kendisi de cansız olarak bir organizma gibi evrim geçiriyor

bilindiği üzere dünya güneşe senede bir defa tam rakamı hatırlamıyorum ama 91 milyon km. yakınlaşıyor çekim ve eksen doğrultusunda.

nasıl oluyorda dünya pişmiyor ?

ve yine şaka gibi ama güneşe en yakın durumunda dünya kış mevsimini yaşıyor.

ilahiyattan falan değilde iyi bir tıp eğitimi almış bir doktor tanıdığınız varsa..

insanlardaki bu "kuyruk sokumu" veya "kuyruk kemiği" dediğimiz şey tıp litaretürüne nerden girmiş... ?

bir sorun

bana değil bilime inanın.

adı üzerinde "kuyruk kemiği"

insanda kuyruk mu varda kemiği olsun.

yaa vardı işte bir zamanlar

insanların çoğunun neden sağlak yani sağ elini kullanım becerisinin nereden kalma olduğunuda bir araştırın.

ee araştırmışken..

balinalarda balinanın dışında değil bedeninde yani içinde hiç kullanılmamasına ve hiç işe yaramadığına ve bacakları olmamasına rağmen neden 5 parmaklı AYAK olduğunuda araştırın madem ..
    Son düzenleme : EMLAK; 14-07-2023 saat: 08:16.

Teknikçiler, piyasanın yorulduğunu döneceğini 2 gündür ısrarla yazıyor..
    Bugün dün yorulan atlardan, TPRS;THY;KOZAA.. alıcılı olabilir gibi geliyor..

7348, 7420 ve 7500 ise direnç noktaları..

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    allah ile ilgisi yok

belki yine inanmazsın ama dünyanın kendisi de cansız olarak bir organizma gibi evrim geçiriyor

bilindiği üzere dünya güneşe senede bir defa tam rakamı hatırlamıyorum ama 91 milyon km. yakınlaşıyor çekim ve eksen doğrultusunda.

nasıl oluyorda dünya pişmiyor ?

ve yine şaka gibi ama güneşe en yakın durumunda dünya kış mevsimini yaşıyor.
    Kuzeyde kış iken güneyde yaz.

Ayrıca 91 milyon çok fazla, en yakın en uzak mesafe arasında belki 8-9 milyon km olabilir.. Bakmak lazım, daha az da olabilir.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Kuzeyde kış iken güneyde yaz.

Ayrıca 91 milyon çok fazla, en yakın en uzak mesafe arasında belki 8-9 milyon km olabilir.. Bakmak lazım, daha az da olabilir.
    en uzakla en yakın arasındaki mesafe yaklaşık 5 milyon km dir
    dolayısıyla
    dünyanın güneşe 1 metre yaklaşsa dünya donar yada yanar demekte safsatadır
    bir halt olacağı yok.

Gümüş ons bugün takibinde olacaktır uygun yerden şort düşünüyorum.... haftaya FED haftası olacak...orada tekrar korku verecekler....ama faiz indirimi hiç olmayacak...

Sayfa 189/1005 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •