Sayfa 19/67 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
Arama sonucu : 536 madde; 145 - 152 arası.

Konu: SEYKM - Seyitler Kimya

1. Sayenizde belirtmiş olduğunuz seviyelerden satın aldım,satmadım....Bilinçli, mantıklı, dürüst hile hurdaya kaçmadan, doğru bir şekilde platformu kullanarak, yönlendirme yapmadan, menfaat çatışmasına girmeden, paylaşımlar ile bilgilendiren siz ve sizin gibi nadir bulunan bütün arkadaşlara teşekkürü borç bilir, teşekkürlerimi sunarım,

2.  Alıntı Originally Posted by alpaslan Yazıyı Oku
    Sayenizde belirtmiş olduğunuz seviyelerden satın aldım,satmadım....Bilinçli, mantıklı, dürüst hile hurdaya kaçmadan, doğru bir şekilde platformu kullanarak, yönlendirme yapmadan, menfaat çatışmasına girmeden, paylaşımlar ile bilgilendiren siz ve sizin gibi nadir bulunan bütün arkadaşlara teşekkürü borç bilir, teşekkürlerimi sunarım,
    rica ederim
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

3.  Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    Şirketin, Temettü veya Bedelsiz hisse verme durumu varmı bilgisi olanlar yazabilirmi.
    Gecen yıl karından hem bedelsiz hem temettü verdi. Bu yıl karı daha fazla olduğundan temettü ve bedelsiz potansiyeli daha yüksek. Ana gecen yıl yıl çok geç açıkladılar

4. yakın zamanda bir haber düşer,genel kurul tarihi ve kar payı hakkında .bu haber ile beraber hareketleniriz diye düşünüyorum.Kendi tahminim olup yat.tav.olarak algılamayın.

5. karı guzel gelirse 4 lere gidermi bakalım
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

6. vergi dairesine gönderdiği 3 aylık kar :519.925,00 TL

Geçen seneki aynı döneme göre çok çok iyi.

7. yazan cizen yok mu

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

8.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    yazan cizen yok mu

Orta-uzun vadeli tutulması gereken, al-unut tarzı bir kağıt. Ana pazara geçebilirse çok ciddi prim yapabilir. 2017 yıl sonu bilançosu gidişatı belirleyecektir. Potansiyel bir satış haberi fiyatı olumlu etkileyecektir. Trade yapmak isteyenlere uygun bir kağıt olmadığını düşünüyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 19/67 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •