Sayfa 19/54 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
Arama sonucu : 428 madde; 145 - 152 arası.

Konu: IZINV - Iz Yatirim Holding Anonim Şirketi

1.  Alıntı Originally Posted by sas03 Yazıyı Oku
    Yeni bir yöntem daha bulmuşlar demekki. Bütün iyi aile evlatları çıkmaya başlamış gene piyasaya...
    Bu dediğiniz gurup hektor nereden ulaşılabiliyor.
    Valla önceden başka bı whatsap grubundaydim oraya link attı girdim anladığım kadarıyla komisyon karşılığı millete mal pazarlıyor ama gereken yerlere şikayet ettim ve peşini asla bırakmayacağım bu işin

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Sakın bu hisseye bulasmayin Hektor denen p*c mal pazarlıyor

Alıntı Originally Posted by ahmettt78ag Yazıyı Oku
    Sakın bu hisseye bulasmayin Hektor denen p*c mal pazarlıyor

sen necisin burda ya..pazarcı borozancısımı..davulda varmı...insanların kanıyla yemek yerseniz sonuçta bir gün o kan ağızdan tükürülür...meho..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    sen necisin burda ya..pazarcı borozancısımı..davulda varmı...insanların kanıyla yemek yerseniz sonuçta bir gün o kan ağızdan tükürülür...meho..
    Bugün tavana yakın kapattı diye pazarcı borozancimi olduk hayırdır kağıdın hareketlerine bak bı kere ondan sonra aglama

bilmeden , yada bilerek algi operasyonu yapmayin..ne demek hisseye bulasmayin. bu yazilar yon veren yazilar yonetim bunlara nasil mudahale etmez..yesil yatirimdada birisi kagit 10 binde dip yapmisti. yakalanan varmi demisti. ertesi gun tavan acti sonra 30 a gitti...hic birsey degilde bu milleti cokmu enayi saniyorsunuz almayin, vermeyin , verin..bu ne demek , goren diyecek ne yardimsever insanlar yav...sonra bu kagitlar birgunluk hareketle sadece adam batirir. bir gunluk sonuc olmaz..denge, flap , beyaz, firca, yesil . bunlar 1 tavanda is bittimi..yonetime is dusurme bak isine.

6.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    bilmeden , yada bilerek algi operasyonu yapmayin..ne demek hisseye bulasmayin. bu yazilar yon veren yazilar yonetim bunlara nasil mudahale etmez..yesil yatirimdada birisi kagit 10 binde dip yapmisti. yakalanan varmi demisti. ertesi gun tavan acti sonra 30 a gitti...hic birsey degilde bu milleti cokmu enayi saniyorsunuz almayin, vermeyin , verin..bu ne demek , goren diyecek ne yardimsever insanlar yav...sonra bu kagitlar birgunluk hareketle sadece adam batirir. bir gunluk sonuc olmaz..denge, flap , beyaz, firca, yesil . bunlar 1 tavanda is bittimi..yonetime is dusurme bak isine.
    Al o zaman Melo birşeyler biliyoruz ki söylüyoruz al diyene laf ediyorsunuz alma diyene laf ediyorsunuz git THY al aselsan al karsn al asuzu al Vestel al iztar alma birader

seni ne ilgilendirir, ki al o zaman ver o zaman dersin..yok aselsan al vestel al, asuzu al...sen kimsin ,bana ozel yatirim danismanligimi yapiyorsun...iyi iyi...yalniz al dediklerini aldim, zarar yazdi...ettigim zarari tazmin et..en az 50 bin..kacma biryere. bu zararı bir şekilde tazmin etmemiz lazım.çünkü al ver demişsin.
    Son düzenleme : meho; 07-02-2018 saat: 09:44.

8.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    seni ne ilgilendirir, ki al o zaman ver o zaman dersin..yok aselsan al vestel al, asuzu al...sen kimsin ,bana ozel yatirim danismanligimi yapiyorsun...iyi iyi...yalniz al dediklerini aldim, zarar yazdi...ettigim zarari tazmin et..en az 50 hin..kacma biryere.
    Borsa 1 günde para kazanılacak bı yer değil at bakalım portföyünü iztar alsaydın karmi yazacaktı ne hikayesi var iztarin bide asuzu Vestel karsn bunların hikayesini araştır öyle gel yanıma

Sayfa 19/54 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •