115.500 Desteği üzerinde kalınmasını umuyorum. Seviyeleri kollamak çok önemlidir, bazen yanıltır, ama çoğu zaman işe yarar. Zaten yapacak başka bir şey yok.
115.500 Desteği üzerinde kalınmasını umuyorum. Seviyeleri kollamak çok önemlidir, bazen yanıltır, ama çoğu zaman işe yarar. Zaten yapacak başka bir şey yok.
Bugün gün içinde dipler test edildi ve ardından yukarıya doğru köklü bir hareket yaşanıyor.
Bütün gün yukarıya oynamak, geri çekilmelerde almak doğru ve avantajlı yaklaşım olabilir.
endeksin bu gün için yukarı yöne bir hamle daha yapabilecek gücü olsada günü küçük düzeltmeler ile kapatabileceğini düşünüyorum YTD YTD YTD..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Benim sistem sat'a dönüyor, yukarı hareket ise kuvvetli görünüyor, gel de çık içinden, sistem mi? duygular mı?
Bugün çok dalgalı, hırçın bir gün oldu. Aşağıya doğru bir reaksiyon beklenebilir, bu bence sürpriz olmayacak. Asıl yukarıya doğru devam etmek sürpriz sayılmalı.
114.000 - 115.000 aralığı geri çekilme seviyesi olabilir.
Pivot seviyemiz 116.500 olur, üzerinde isek yukarıya altında isek aşağıya trend var kabul edebiliriz.
Günün tepesi burası oldu - dibi şurası oldu diyebileceğimiz bir referans yakalayamadık.
116.400 Seviyesi günün dibi olma izlenimi veriyor, ama çok emin değilim. Şimdi 116.800 seviyesinde yatay seyir daha sonra yukarıya bir hareketin habercisi olabilir.
Aşağıya doğru reaksiyonun devam etme riskini göz önünde bulunduracağım.
116.500 üzerinde yükselişin devam edeceğine dair görüş birliği kayboldu.
Yer İmleri