faaliyet raporunu elle a4 e yazsalar daha iyi olurmuş..
çöp..
üretilen ve satılan miktarları eklemek çok mu zor..
bi de 2022 yılı hayırlı olsun diye yazmışlar..
onlarca noktalama hatası![]()
faaliyet raporunu elle a4 e yazsalar daha iyi olurmuş..
çöp..
üretilen ve satılan miktarları eklemek çok mu zor..
bi de 2022 yılı hayırlı olsun diye yazmışlar..
onlarca noktalama hatası![]()
ilişkili taraf işlemi yok denecek düzeyde.. beğendim
borçluluk yapısı iyi..
borçlar çevrilebilir düzeyde..
atıl para durmuyor..
alacaklar sigortalı zaten..
brüt kar çok güzel artmış..
satışlar fena değil.. maliyetlerdeki artış orası satışlara göre az.. beğendim..
peki 79m brüt kar nasıl törpülenmiş..
(22.627.576) işte bunla..
pazarlama giderleri..
sevmedim.. bu olumsuz..
sonra finansman giderinden gol yemiş..
faiz gideri..
Son düzenleme : minikyatirimci; 08-08-2022 saat: 23:41.
kalp kalbe karşıymış.Benzer durumlar benimde dikkatimi çekti.Sosyal medyaya göz gezdirdim.Yatırımcıların geneli bilançodan çok memnun.Benmi acaba çok büyük beklentiler içindeydim de biraz hayalkırıklığı oldu diye düşünüyorum.İkinci çeyrek hasılatı olsun,esas faaliyet karındaki yükseliş olsun,doların ikinci çeyrekteki yükselişi olsun ilk çeyreğe göre net kar da daha yüksek bir rakam görmeliydik.Sonuçta sıfır riskten dem vurulması,yurtiçi ve yurtdışı satışların tamamının döviz olması,katma değerli ürünlere dikkkat çekilmesi,tam kapasite ile çalışılması pekçok etken belirtilmişti.Yine de hayırlısı olsun diyelim.Bakalım piyasa oyuncuları nasıl bir plan yapmışlar bundan sonrası için.Yalnız Avrupanın en kaliteli telini üretme hedefi ve ihracatın yıldızı olabilmek için daha zamana ihtiyaç olduğu izlenimi edindim.
Nakliye ve ihracat giderleri
ana maliyet kalemı bu..
navlun fiyatları keskin düşüyor.. ihracat korunduğu sürece 3.çeyrekte daha ılımlı bir gider göreceğizz bu noktada.. en azından 10m civarında bir katkı gelir net kara..
beni yanıltan gider kalemi burası olmuş.. 14m civarı bir gider yazmıştım.. 22m gelmiş..
Yer İmleri