Sayfa 19/1000 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Pazartesiden beri yabanci girisi vardi sanki bankalara ve borsaya. Devam ederse 3.000 ler gelir bist100 de

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    yeni topic açmışınız niye haber vermiyoun reis ?

ben de baktım son 2 saat kimse yazmamış, dedim herhalde hepsi shortta yakalandı, kimsenin sesis çıkmıyor, meğer geyik burada dönmeye başlamış
    Şortta yakalanan bi ben varım KaraKemal abi, herif donumuzu alıcak kafaya koymuş
    6.cetonumu 3200 den yapıştırcam
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    halâ short mort deyip durman yaw boşuna.
    Dayı VOB yapmayın emme 5. Dalga olarak takip ediyorum bugün yarın onemli. tribünlerde yerimi aldım izliyorum...

Selametle

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Benim görebildiğim kadarı ile ..Sayın tidebringer dışında da çok net Long yazan olmadı ..kendisini can_ı gönülden tebrik ederim ..gözümden kaçtığı başka longerler de varsa ,lütfen kendi yazılarından alıntı yapsınlar ..onları da tebrik edeyim ..

Herkes düşündüğü pozisyonu online yazsın lütfen ..iş bittikten sonra gelip akıl vermesin ..kendisini kurtarsın yeter.
    EE haniii ..

Burda olmayan sevgili ABKA nın dışında ..yok mu biri?
    Hayat hoş gerisi boş

Yeni topik hayırlı olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    EE haniii ..

Burda olmayan sevgili ABKA nın dışında ..yok mu biri?
    Yok tabii ..çünkü real time online yazmak çok zor bir şey ..gerçekten çok zor bir şey ..öyle sonradan gelip yazmaya benzemez
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ralli devam ediyor şimdilik net bir dönüş emaresi yok endekiste. Memedabi masayı sallıyor dökülen varmı deye
    İhtimal dahilinde grandsupercycle 5. Etiketi 3099 dan yapıştırdı. Etiket sökülmediği takdirde orda üülece kalır
    Memedabi bugün kırmızı iken yazdıydım hakketen iyi sallıyon masayı 5.dalga grandsupercycle diye şortcuların ocağına incir ağacı dikecen herhalde bu gelişinde
    yarın iyi izle kurpiyerde kaat kalmamış olabilür
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şortta yakalanan bi ben varım KaraKemal abi, herif donumuzu alıcak kafaya koymuş
    6.cetonumu 3200 den yapıştırcam
    ben de shortçu oldum son dakka abartınca, 3130 long kaptırdım, 3148 short oldum..
    yazdım alışı 3136, fazla da şey etmemek lazım, taktik short bunlar, stratejik short değil

bi kaç tane short açan gelip felaket tellalı olanlar oluyo burda, oysa ekonomi uçuşta, kafeler restoranlar lebalep dolu, istanbul trafiği yine arapsaçı, benzin beşe katladı- dışarı çıkmayayım adam gibi evde oturayım diyen yok.. 2001 krizini hatırlıyorum da, izmir- çeşme otoyolunda sadece 3 arabaya rast gelmiştik, 1 dolar yol ücretini vermemek için herkes eski yolu kullanıyordu

Sayfa 19/1000 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •