Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 190/1004 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    haftasonuna 20 kontrat 1,626 dünden açtığım şortlarla giriyorum...

3-4 parti açıcaktımyukarı gittikçe ama hemen su koyverdi...
    32 mikro lot Fdow, 2'şer mikro lot fdax, fnasd**, fspx olmak üzere 38 short.

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    TDI den sonra bizde bir alım oldu fakat abd de pek hareket yok
    Bu arada FDow, beni öpseniz bile 35633.7 üzerinde zirvemi yapacağım der. Başarırsa yaklaşık 70-80 short ile realizasyona girerim. Yani hareket olacak, olmalı. Öyle başarısız zirve (5.3.3.3) ile dönüş (5.3.3.4) Dow'a yakışmaz.
    Yine çenem düştü, kaçtım.
    Son düzenleme : JAS; 03-09-2021 saat: 20:39.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn Koç ve Sn İndregandi arasında böyle bir bağ kuran kişi bizim gibi eski bir dinozor değildir, bu net. [emoji56]
    Sn İndregandi'nin kim olduğunu bilmek isteyen voborsa sayfalarını arşivde bulabilirse kurcalasın. Yalnız bizim gençlik dönemine (taş devrine [emoji16]) kadar eskiye gitmesi lazım.
    sayın Jas bu toparlamanız için teşekkür ederim,

esasen voborsaya tekrar açacaktım konuyu, hem vakit bulamam dedim hem de voborsada bazı forum anahtarları çalışmıyordu, bir de geçmişten kalan bütün grafiklerimi düz etmişlerdi orada, silmişler,..

son anda elim buraya gitti doğrusu, burada da esasen ana düşüncem zaman analizleri ile şu vobelit e sayın deniz 43 ün oraya arada destek sunabilmekti,..

orası iktisadi analiz getiriyor analiz zaman yayıldığı için kaynıyor gidiyor,..

siz EW cisiniz ne değimi hemen anlarsınız, iktisadi analizlerle, teknik analizler biri diğerini karşılayabiliyor mu bunu tecrübe edebilmekti,..

sonra dedim zaten akşamdan akşama yazacağım isteyen zaten bulur okur dedim, sonrada kendi topiğimiz olunca kala kaldık öyle,

destek için teşekkürler, iyi geldi hakketten
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sayın Jas bu toparlamanız için teşekkür ederim,

esasen voborsaya tekrar açacaktım konuyu, hem vakit bulamam dedim hem de voborsada bazı forum anahtarları çalışmıyordu, bir de geçmişten kalan bütün grafiklerimi düz etmişlerdi orada, silmişler,..

son anda elim buraya gitti doğrusu, burada da esasen ana düşüncem zaman analizleri ile şu vobelit e sayın deniz 43 ün oraya arada destek sunabilmekti,..

orası iktisadi analiz getiriyor analiz zaman yayıldığı için kaynıyor gidiyor,..

siz EW cisiniz ne değimi hemen anlarsınız, iktisadi analizlerle, teknik analizler biri diğerini karşılayabiliyor mu bunu tecrübe edebilmekti,..

sonra dedim zaten akşamdan akşama yazacağım isteyen zaten bulur okur dedim, sonrada kendi topiğimiz olunca kala kaldık öyle,

destek için teşekkürler, iyi geldi hakketten
    indrgandi vobun kralıdır onu tanımak isteyen voborsaya bir göz atsın herşey yalın ve gerçek goy goy yok

4.  Alıntı Originally Posted by osmantt Yazıyı Oku
    indrgandi vobun kralıdır onu tanımak isteyen voborsaya bir göz atsın herşey yalın ve gerçek goy goy yok
    doğru söylersin bre sayın horoz,

burada da topu topu iki analizim var, onlardan biri günlük yelpazeler ki ne çizgisi değişiyor ne zaman aralıkları, her şey sabit, topik başında da yeniler için detaylı anlattım zaten,

diğeride sp 500 zaman analizim,..

başka buraya salata olacak bir analiz yok,..

sizin gibi iyi takip eden için ne kafa karışır, nede öngörü bulanıklaşır,..

TDİ nedeniyle day trade yatkın bir günde biraz karaladım bu gün xu100 den,
    xu100 ün vadelisi hala yok biliyorum, alımla satımla bir ilgiliside yok, yan yol kıvamında,.

vadelinn ilk zamanlarında vardı, giren alan yada satan çıkamıyordu bir daha, çok sığdı kapadılar sonra

5. bakın arkadaşlar halk bankta yelpaze çalışmam, 341 periyodluk, tekrar 341 den sanık bu halk bank,
    ama üşengeçlikten yeni 341 ni çizemiyorum, hala fiyatlar hakkında bilgi veriyor yine de,..

tr-taliban analizim tutarsa halkbank ta sanık sandelyesinden kurtulur

bunlar tabi mustakil çalışmalar, fakat vobunki öyle değil standart sürdürüyorum o çalışmayı,..

6. iyi akşamlar cümleten,

ben çekileyim siyasete yol açayım biraz malum hafta sonu geldi,

7. Tebrikler, aynı yerde corttuk ekrandan kalkmasam iyi olacakmış
     Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 190/1004 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •