Aksam seansinda fiskirtma basladi 250 puan aldi yukari .
Aksam seansinda fiskirtma basladi 250 puan aldi yukari .
viop topiğinde sana göremi hareket edecek millet ,
senmi değerlendir me yapacan ,
sen kimsin aracı kuru mu , yoksa çalıştığım banka mı.
bu yüzden durucağın yeri bil benim kazandığımı veya kaybettiği mi buradakiler bilse ne olur bilmese.
bu yüzden senin bu emojilerle yaptığın düzenek bende çalışmaz mert.
kendi topiğinde istediğin kadar yaz dur , ama burada duracağın yeri bil bizi gibi.
hadi yüz biraz![]()
Normalde akşam VIOP kapanışın üzerine binde 1 koyması lazım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Kaç kontrat onu da göster...HA, sakın 1 de 100 de birdir deme...
1 -3 kontrata fantezi olsun diye yaparsın...ama 100 kontrat için 100 kere düşünürsün ve wc gidemezsin..
Haydi beni yanılt..o açılan pozisyon -eminim- 10 kontrat bile değildir.
evet yapman gereken sadece biraz daha sağ tarafı göstermek..
Bura benim topiğim değil ama senin topğin de değil ,umuma açık ..ben hiç kimseye duracığın yeri bil demedim ..ama sen pervasızca diyorsun ..geçen bozkurt a da ters yaptın ..herkesin sevdiği memet abiye de hep yanlış yapıyorsun ..derdin ne anlamış değilim ..geçen kış kendini geliştiriyorsun dedim bana alındın ..sonra düzelttin ..devamlı böyle kendini ispatlama derdin var yok özelden yazıyorlar da yok falan da filan ..real time online net kazanan benim yeminle bir kişi bana özelden yazmadı ..bu nedir anlamış değilim ..senin abi dediklerin bana zamanında Dayı diyordu bak bu ispatlı haa ama benim derdim o değil ..haa sen ego tatmini istiyorsan sana abi diyim üstat diyim dayı diyim ne istiyorsan hitap edeyim bu benden bir şey eksiltmez ama herkes görüyor her şeyi ..burası viop topiği ve burda yazanlar averaj borsacının bir kaç tık üstü insanlar ..rahat ol![]()
Hayat hoş gerisi boş
dow tutmayin beni derin dalisa gececem diyor
Yer İmleri