Rıza Çalımbay,
"Fenerbahçe maçında her türlü riske girebiliriz"
Rıza Çalımbay,
"Fenerbahçe maçında her türlü riske girebiliriz"
Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, dünya devi Barcelona ile altyapıdan, transfere, antröner eğitiminden, birlikte düzenlenecek uluslararası turnuvalara kadar birçok konuda eşi benzeri görülmemiş işbirliğine imza atmak için düğmeye bastı.
Fenerbahçe stat ve müze turu lansmanını gerçekleştirdi
Ali Koç, "Bu bizim eserimiz değil. Bizden önceki yönetimin eseridir. Resmi lansman daha önce yapılmamış ve biz yapmak istedik. Eski yönetimimize böyle bir turu organize ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu lansmanı yapıldı. Ülker Stadyumu’nda gerçekleştirilen organizasyonda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Müze Turu’nun bir önceki yönetimin eseri olduğunu ifade eden Ali Koç, "Bugün Fenerbahçe efsanesi müze turunun lansmanı için buradayız. Bu bizim eserimiz değil bizden önceki yönetimin eseridir. Resmi lansman daha önce yapılmamış ve biz yapmak istedik. 100 yılı aşkın bir süredir bu sahada maç yapılıyor olması her kulübe nasip olmaz. Burası Türk futbolunun ilk ayak
sesleri. Nice efsane zaferlerin yaşandığı bir mekanda bulunuyoruz. Bu tur bizim eserimiz değil bizden önceki yönetimin eseridir. Biz bugün lansmanını yapıyoruz. Burası eskiden Papaz’ın Çayırı ismiyle anılırdı. Buradaki ilk maç Siyah Çoraplılar’ın oynadığı maçtı ve Zeki Rıza Sporel de ilk golü burada attı. Bu tur ilk olarak Mart ayında başladı. O günden bugüne 22.000 - 25.000 arası ziyaretçi geldi. Bizim amacımız bunu daha yukarılara çıkartabilmek. Bu turu düzenleyen eski yönetime çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’yi hem statta hem televizyonlarda seyreden insanlara göremeyecekleri özel alanları açmak çok önemli. Bu Fenerbahçe’ye aidiyet duygusu açısından çok önemli. Gelir açısından da oldukça önemli. Spor kulüplerinin sağlam bir ekonomiye sahip olmaları gerekiyor. Bizim en önemli gelir kaynağımız kombineler ve maç biletleri. Buradaki fiyat yükseltme imkanı çok fazla değil. Yüzde yüze yakın satmamıza rağmen kombine fiyatlarımız döviz bazındaki değeri 4 yıl öncesine kadar yüzde 50 düştü" dedi.
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken Mehmet Topal grip oldu. Ocak ayı transferleri için şimdiden çalışmaların başladığı Sarı-lacivertli ekipte son dakika haberine göre Ozan Tufan'ın Al Ahli'ye kiralanması için devreye Moussa Sow girdi.
Ankaragücü'nden teşekkür
Ankaragücü Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kendilerine jest yaparak Akhisarspor maçını Şükrü Saracoğlu'nda oynamayı önerdiğini açıkladı. Yılmaz, mesafe nedeniyle teklifi kabul etmediklerini belirtirken Ali Koç'a teşekkür etti.
Biz bunlarin meyvesini görmeyiz...
Gorsek görsek azizin harabeye çevirdiği fenerin duzelmesini görürüz, tabi 8-10 yilda toparlanirsa )))
Yaw arkadas belanın birinden kurtuluyon biri geliyor...bu atıf ne ara iyileşti ?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aklın yolu bir...
Atifın ne işi var arkadaş bu takımda da ilk 11 de çıktı sahaya ?
Yeni transferler ilk maclarina göre idare eder...
Ayew önceki maçlarına gire daha iyiydi...
Harun böyle devam ederse volkandan kurtulduk demektir...
Oyun bekledigimiz oyun olmasada sonuç istedigimiz sonuç...
Boşa beklemeyin hep yenilsek, kume bile düşsek aziz ve aykut bi daha gelemez )))
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün aksami beklemeden fenerium dan takim.almistim, takim da sagolsun aksam beni uzmedi.
Mucadeleyi cok beğendim. Yalniz oyun kalitesi ve koordinasyon anlaminda hala cok yolumuz var. Beşiktaşı haftaya yikarsak takim psikolojik ritmini iyice yakalayacaktir.
Yer İmleri