Sayfa 192/615 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 4920 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    ne ilginç bir durum: herkesin beklentisi polhoşşun düşeceği yönünde ama kağıtta bekliyor.ytd
    Oluşmasi muhtemel sonuclardan bahsediliyo kimse düşmesini istemez çikmadigina gore 300 puan bistin yükselisinde bide bunun tersini düşünmek lazım nasıl bir yol izlenecek ne olacak bist 2000 bin olsa gitmese ne olur olurmu olur ne yapabilirsin

2.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Endeksin düşmesine falan gerek yok ki, al işte 2.80 yaktı bile. Hisseye talep olmadıkça dusurebildikleri kadar düşürecekler. Dün de yazdım aceleleri yok, kağıtta ky çok yoğun. Endekse düzeltme gelirse bu sefer 2.60larda bile tutunamaz. 2.20-2.40lara götürüp o seviyelerde asgari 1 yıl süründürebilirler, 2023 ikinci yarısı itibariyle yukarı atak başlar 5-10-15 görülür müteakip 1 yılda.
    Size katıliyorum bu hissede hersey olur inerse yeni yatirimci gelir diyorlar yenisi gelirse eskisi gider dayanma gücün kalicakmi ona bakmak lazim bist 2000 olur çogu hisse %100 yapar elinde bulunduran burdan %20 daha üstune zarar yazar 2023 de gidene kadar bi 4 veya 5 yili bulur 10 olmasi parada yerinde saymis olur adamin bikimin keyfini beklenekten baska care yok.

3.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    ne ilginç bir durum: herkesin beklentisi polhoşşun düşeceği yönünde ama kağıtta bekliyor.ytd
    Maliyeti 3 ün altı olanlar hala burda bekliyorsa zaten akıl dışı bişey bence. Bekleyenler hep zararda olanlar

4. Altin dolar uctu masallah umarim bu faiz indirimini bildiginiz için almisinizdir gercek yatirimci bunu yapar.

Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    çok net özetlemişsin yatırımcı pusuya yatmış endeks dolar fiyat umurunda degil olası bir gelişmede (pendik,poliport,pet,boya ) hissede olmak istiyor.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

6.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    çok net özetlemişsin yatırımcı pusuya yatmış endeks dolar fiyat umurunda degil olası bir gelişmede (pendik,poliport,pet,boya ) hissede olmak istiyor.
    Ne kadarla bekledigin önemli olan hepsiylemi 3 hisseylemi borsadasin sadece polhodan medet ummak çölde su aramaya benziyo sanki

7. Zaten dolar bazında düştü tl bazında endeks 30 bin puan yükseldi tık demedi nereye düşüş bekliyoruz anlamıyorum. Ama çıkmıyor oda ayrı 20 puan endeks çıkınca belki 1 kademe kalkıyor. Daha öncede söyledim burda bir cezalandırma var birileri çok mal almış onları kıstırmışlar arada ky badem oldu

8. Nezaman uzlaşma olursa bir iki haber düşer ozaman belki maliyeti yakalarım

Sayfa 192/615 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •