Originally Posted by çıtak tabi şimdi 500 rakamını nasıl bulduğumu merak ettiniz değil mi ? Şahsen evet, merak ettim Selamlar
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by balık Şahsen evet, merak ettim Selamlar bu kadar basit şeyi nasıl bilmezsiniz ? bozkurtdayu ve suyun içine çektikleri olarak, oyun planımız ne ? petkim... 130 petkim 130 olunca (o zamana kadar ölmezsek ) akbank 500 olur
Son düzenleme : çıtak; 30-08-2025 saat: 00:23.
Originally Posted by çıtak bu kadar basit şeyi nasıl bilmezsiniz ? bozkurtdayu ve suyun içine çektikleri olarak, oyun planımız ne ? petkim... 130 petkim 130 olunca (o zamana kadar ölmezsek ) akbank 500 olur Güzeldi Sizi suyun içine kolay kolay çekebileceklerini sanmıyorum.
Originally Posted by balık Güzeldi Sizi suyun içine kolay kolay çekebileceklerini sanmıyorum. öyle deme dolar/tl'de long olduğumuz üçün... biz hep suyun içindeyiz çıkma ihtimalizde 0... yazı ile sıfır
Originally Posted by *Bozkurt Ekim vade 13180 den şort sinyali üretti. Bakalım ilerleyen zamanlarda sistem doğru sinyal mi vermiş Sistem şimdilik doğru sinyal üretmiş gibin duruyor kâr 70 pivan
Hamdım Piştim Yandım
Sistem halen 13180 den şort devam diyor. Ben 13050 den kâr al yabtım. Sistemde değişiklik olursa yazarım
Bugün kü yevmiye çıktı,Ayasofya abi de kasabın önünde ciğer bekleyen kedi gibi miyavlıyor...
Forum Rules
Yer İmleri