Güzel fakat yetersiz...
😊
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Güzel fakat yetersiz...
😊
Hatırladığım kadarıyla güven sak'ın iddası şu sanayi duble yolla değil otoyolla gelişir. Tırlara uygun yol otoyollardır. Bunu desteklemek için otoyollara yakın yerlerin nasıl geliştiğini gösteren yazısı vardı sanırsam. Bu anlamda hala arsa kaldıysa istanbul izmir ve ankara izmir otoyollarının kesişimi on numara yer demektir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Bu arada izmirle manisayı ayrı değerlendirmek yanıltabilir. Zira manisa teşvik aldığı için izmirdeki şirketler yeni fabrikalarını manisaya kurmayı tercih etmektedir. Ancak her gün izmirden otobüslerle bir dolu insan manisaya gitmektedir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Sizin de ısrarla görmezden geldiğiniz detay, o şeyin hem başta hem de sonrasında toplam iki kez satın alınmış olduğu.
Sadece görmek istediklerinizi gördüğünüz için sağlıklı bir tartışma yürütemiyoruz.
Siz veya buradaki diğer bazı kişiler, eğer birilerine hırsız diyerek deşarj olup rahatlayacaksanız, sanırım yeteri kadar deşarj oldunuz.
Ben ise olayın iç yüzünü mümkün olduğunca anlatmaya çalıştım, kim ne kadar anladıysa bilemiyorum artık.
Bundan sonra daha söylenecek bir şey yok. Şahsen daha fazla dil dökmeyi düşünmüyorum.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Mal, sahibinden satın alınır.
bir ara da baklava çalan çocuklar meselesi vardı, hırsız hırsızdır, baklava çalmış, araba çalmış, para çalmış, aynı şeydir. ama bu memlekette anlatabilirsen anlat.
Belediye çalışıyor !
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri