Sayfa 193/1001 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Amk ereğlisi bankalar yükselir düşer, bankalar düşer gene düşer.
    erdo , çok amaçlı isviçre çakısı gibidir.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    nacizane ,ben tüm senetleri kategorize ederim genlelemede yaparım.
    bu konuda senetleri 2 ye ayırıyorum...

1-toplanması kolay dağıtması zor olanlar
    2-dağıtması kolay toplanması zor olanlar

1-toplanması kolay olanlar piyasanın herkesin affına sığınarak yazıyorum höt diyince g.t anladığı senetler.
    bu tip senetlerde nispten yerli yersiz korku olduğu için toplanırken çile çekilmez fakaat aynı sebepden millete dağıtması zordur.

2-dağıtılması kolay olanlarda herkes tarafından albenisi görülen senetlerdir.bunların değeri bilindiği için bir kere dağıtıldımı kolay kolay toplanmazlar korku salınarak...bunlarda korkuyla değil bezginlikle yıldırarak toplanır...

bu konularda görevi hakim savcı olanların gasp hrszılık gabin vs gibi konuları gözönüne getirmeleriini.
    doktorlarında kendisinin her dediğini yapan hasatalara karşı davranışlarını inatcı hastalarla karşılaştırmalarını tavsiye ederim..

not:ne dedim 1-tekniğe bakmam 2- bilançoya nadiren...sabah akşam gözümüz burda birşeylere bakıyoruz elbet
    not:üstteki not bu yazıya gayriciddiyet getirmek içindir.
    2 de örnek kağıt yazsaydın fena olmazdı
    audentes Fortuna iuvat

3. Benim sistem hala vak vaki kaldiracakalr der ama hangi deki dumrul alir. Millet satis kuyrugunda

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Abi stop koyma diyemem..tek diyeceğim günlük trade etme, bir de poz büyüklüğü fazla sanırım..anlık kayıplar stres yaşatıyor olabilir.

Bir tane 5 kontratlık eğlence&trade hesabım var...sene başından bu yana 5 e katladı, x-->3x olunca x i hep çekiyorum...eminin bu işi x ile değil 10x ile yapsaydım bu kazancın yanından geçemezdim...ana portföyde %110 oldum, burada çok daha az risk alıyorum ov hisse+nadiren hisse long+zaman zaman portföy hedge yapıyorum...hiç heyecan yapmıyorum...ha bazıları da diyebilir ki %110 çok sıradan, ben de diyorum ki hedef bir yıl değil, her yıl ortalamada endeksi %20 geçmek, şükür yarı profesyonel bu işlere başladığımdan bu yana tutturuyorum bu hedefi.
    bu işte daima artı birin peşinde olan uzun solukta kazanan taraftadır. trade yaparken de mantık aynı, en az riskle mümkün olan en çok parayı , en az sürede kazanmak. bu da zaten seni otomatikman artı bire yönlendiriyor. süreklilik önemli
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben sana özel dua ediyorum, bipolar vs o tip şeylere takma.
    hayırdır ne duası....: ben duaya çok önem veririm.

3-5 ay önce başımdan bir olay geçti dedim ana benim için dua et oku.
    annem dediki "oğlum senin ve kardeşin için
    hergün fatiha ve yasini şerif okudum."
    "hegün mü dedim ?"
    "her gün "

not:okuduğunu bilirdim yolcu ederken bekletirdi bazen hatta ama yasin süresini hergün okuduğunu yeni hemde çok yeni öğrendim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Benim sistem hala vak vaki kaldiracakalr der ama hangi deki dumrul alir. Millet satis kuyrugunda
    işte derin bir piyasamız olsa , opsiyonla o iş halledilirdi. bu gibi durumlarda opsiyon piyasasının güdüklüğü insana hüzün veriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    çalışmayın kamu bankaları ile, hadi maaş yatıyor vs diyelim..ikinci bir hesap zor mu? zaten borsada işi olanın bankalar üzerinden işlem yapmasını da hiç anlamam, amatör isen neyse..ama günlük takip eden, sık işlem yapan birinin aracı kurumlardan birine geçmesi şart bence.
    Tacirler de aynısını yaptı.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    aahaahaha alnüs viop teminatını takasbankın 7 katına çıkarmış bankalarda falan...

bu arada Meksa yatırım bi önceki boranda biz teminat arttırmıyoruz . Daha önce de taksabankta ne idise hep onu uyguladık falan diye övüşüyordu. Meksa ile çalışan var mı ? Teminatları takasbank kadar mı halen yoksa arttırdılar mı ?
    yok mu ( aslında var mı demek istiyorum ) Meksa ile çalışan , orada durum nedir ? bir hakîkat kalmasın âlemde Allahım nihân !

Sayfa 193/1001 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •