Sayfa 192/1001 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn Lucky Tc vatandaslari halka arza 5 farkli araci kurumdan katilsalar dahi ornek esit dagilimda 100 lot dusuyor ise 5 araci kurumun 1 tanesinden 100 lot geliyor diger 4 u isleme alinmiyor
    e peki yabancilar 5 farkli araci kurumdan halka arza katildiklarinda neden 5 farkli araci kurumada 100 er adet yani toplamda 500 adet geliyor ?
    sonucta onlarinda MKK var ama neden bu sekilde isliyor ?
    tuzak soru, pışıkkk

onlarda da aynı şey geçerli bir sicil no ya bir emir geçerli.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ben takılıyom be abi ...sadece sabah akşam en stersli kaynağı iki şeyle uğraşıyoruz !

1- cebimizdeki para
    2-karşımızdaki insan

not:benim yazılarım güldürmek içindir.beni ciddiye almayın.
    Ben sana özel dua ediyorum, bipolar vs o tip şeylere takma.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir aradaşın imzanı kaldıracağın şeyin ağırlığını bileceksin diyordu, görüntü piyasanın kaldırabileceğinden fazla pozisyon açılmış.

Haftasonu babalar toplanır sistemin açığını bulur demiştim. Sandık satışı ile uyarı verdiler, hala devam etmeye kalkınca malı boca ettiler belki.
    maymun şempanze bile , kayısıyı şeftali yemeden önce içini açıp çekirdeğini ölçüyor ben bunu çıkarabilir miyim*** diye , sonra gene içine koyup öyle yiyor. öz denetim şart yani.

*** çıkarmak : def-i tabii , argoda zıçmak - bir eylem türü
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Boşver ..
    Neyi düzeltecen..

1-2 değil ki..
    THY 15 20 de iken bu akcay denen adamla kavga ettim ben suyun içinde 40 dedim..
    1 gün sonra geldi..Naberrr olmadı dedi..(amacı belli ki küfürleşmek..yoksa 1 günde 40 olmayacağını 5 yaşında çocuk bilir)
    EREGL geçen yaz 15 tl lerde iken suyun içinde 30 tl 3 tl temettü dağıtacak dedik..
    steel index e bakıp hedef arzın merkezi diyordu..
    tcell 16 tl lerde iken battı falan yazıyordu..90 derece dikildi kağıt..
    2.5 ekgyo da ..10 senedir 2.5 dediğinin ertesi günü tavan serilerine kalktı kağıt..
    2000 endeks de hedef 3200 dedik..var mı iddiaya kimse diye bağırdık..5 dk lık çizgiler ile yüzde 100 tutturanların hepsi YEMEDİ..
    3700 oldu..bu akcay beyefendi çıktı...
    zaten yükselecek idi sen üzerine konuştun dedi..

1-2 olsa anlarımda..
    Adamın amacı zaten ters manyal..
    İşi bu..
    Sen ne dersen de..Yazmaya da ters manyala da devam edecektir..

Bu adamı bu forumda tanımayan kalmadı artık..
    Kimseyi uyarmanında bir manası yok..
    Biz aylar öncesinden beri uyarıyoruz..

Bu saaten sonra bi önemi yok artık..Yazsın salla..
    Bilen gülüp geçiyor.
    Eyy akcay,

Sirali liste tüm vukuatlari degerli forumdasim ozetlemis.

Cok konuşma al oku.

Biyografin

5. Ben de Azerbaycan'da köfte yerken dişimi kırdım, sulu köftenin içine erik konuluyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben 25 yıldan dan fazla oldu hastane yönetimine proje teklifi vermiştim. İhaleyi hastane çalışanlarına verin aynı şartlarda. Biz tüm çalışanlara ev yapalım çok ucuza diye. Belediyeden arsa alacak ekipmanları alıp kendimiz yapacaktık. Kayseri'de bir kooperatif başkanı üyelerine ev yapıp ciddi birde para iadesi yapmıştı. Kooperatif in kamyonu kazıcı dozer vs her ekipmanı var. Hem kendi işini yapıyor hem para kazanıyor alet araç ekipman. Marangozun var hem sana çalışıyor hem de dışarıdan iş alıp para kazanıyor kooperatife. Bir nevi holding gibi çalışıp üretip katkı sağlıyor. Eski haberlerde varsa üyelerden topladığı paranın çoğunu iade ediyor.
    kooperatifçilik farklı amaçlarla kullanılagelir idi bizim topraklarda bir zamanlar. bir takım ayıplı ticaretin & ayıplı malların ödemesinde kullanılan araçtı. o sistem hatasız işlerdi. normal kooperatifçilikte ise zaten hep problem çıkardı. la bi apartman toplantısında anlaşamayan yurdum insanının kooperatifçilik neyine

7.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Karsanda cok pozitif ben kaptirdim mali.
    İyimi boyle

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsa çok acaip ve de bi o kadar duygusuz olman lazım, kazanmak için bu şartları taşıyamadın mı gel benim yanımda tezgah aç limon sat
    Mal ı toplama aşamasında iken alırsan çok bekletir ve bıktırır, burda taktanın sipekisine yardımcı olmak için mal ı kötülersin, ne kadar çok kötülersen bi o kadar kolay mal tahtadan toplarsın, akcay ın verdiği örneği ele alırsak;
    Elinde malı olan arkadaşlar bile hissenin sayfasına ücbucuk yazmıya başladılar hatta ilerleyen günlerde bucukcular klübü bile kurduyduk, ve o arkadaş geçen gün de buraya yazdım 13bucuktan verdi sonra secbul dediki o laf olsun fiye üüle yazmıştır dedi, bence gerçekten yazmıştı.
    Nitekim borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Asels var türkcel var ereğli var ucuz kalmışlardan
    nacizane ,ben tüm senetleri kategorize ederim genlelemede yaparım.
    bu konuda senetleri 2 ye ayırıyorum...

1-toplanması kolay dağıtması zor olanlar
    2-dağıtması kolay toplanması zor olanlar

1-toplanması kolay olanlar piyasanın herkesin affına sığınarak yazıyorum höt diyince g.t anladığı senetler.
    bu tip senetlerde nispten yerli yersiz korku olduğu için toplanırken çile çekilmez fakaat aynı sebepden millete dağıtması zordur.

2-dağıtılması kolay olanlarda herkes tarafından albenisi görülen senetlerdir.bunların değeri bilindiği için bir kere dağıtıldımı kolay kolay toplanmazlar korku salınarak...bunlarda korkuyla değil bezginlikle yıldırarak toplanır...

bu konularda görevi hakim savcı olanların gasp hrszılık gabin vs gibi konuları gözönüne getirmeleriini.
    doktorlarında kendisinin her dediğini yapan hasatalara karşı davranışlarını inatcı hastalarla karşılaştırmalarını tavsiye ederim..

not:ne dedim 1-tekniğe bakmam 2- bilançoya nadiren...sabah akşam gözümüz burda birşeylere bakıyoruz elbet
    not:üstteki not bu yazıya gayriciddiyet getirmek içindir.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 192/1001 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •